Slide show

Απόλυτος οδηγός Dropshiping το eshop σας χωρίς stock εμπόρευμα με χαμηλό κεφάλαιο και ρίσκο

Το dropshipping θεωρείται συχνά ο ευκολότερος τρόπος πώλησης προϊόντων στο διαδίκτυο παρ. όλα αυτά σύμφωνα με στατιστικές το 98% των e-shop που ανοίγουν με τη λογική του dropshiping αποτυγχάνουν μάθετε το γιατί και μπείτε στο 2% του επιτυχημένου ιδιοκτήτη e-shop. 
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ drop shipping και το τυπικό μοντέλο λιανικής είναι αυτό στο drop shipping, ο πωλητής έμπορος δεν αποθηκεύει το δικό του απόθεμα. Αντ 'αυτού, ο έμπορος αγοράζει απόθεμα όποτε απαιτείται (Ζητηθεί ένα ποιόν ) από χονδρέμπορο ή κατασκευαστή - για την εκτέλεση παραγγελιών. Αυτόματα αυτό σημάνει μηδέν αποθήκη μηδέν κόστος στοκαρίσματος


Πως μπορείς να κάνεις Dropshipping στην Ελλάδα

Εύρεση ενός Dropshipping Προμηθευτής
Ορισμένες διαφορετικές στρατηγικές μπορεί να λειτουργήσουν για εσάς και μερικές είναι πιο αποτελεσματικές από άλλες. Οι παρακάτω μέθοδοι παρατίθενται κατά σειρά αποτελεσματικότητας και προτίμησης, με τις αγαπημένες μου μεθόδους να αναφέρονται πρώτα:

Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή
Αυτός είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να εντοπίσω εύκολα νόμιμους προμηθευτές χονδρικής. Εάν γνωρίζετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε, καλέστε τον κατασκευαστή και ζητήστε μια λίστα με τους διανομείς χονδρικής. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς τους χονδρεμπόρους για να δείτε εάν αποσύρουν και να ρωτήσουν σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι χονδρέμποροι μεταφέρουν προϊόντα από μια ποικιλία κατασκευαστών, αυτή η στρατηγική θα σας επιτρέψει να προμηθευτείτε γρήγορα μια επιλογή προϊόντων εντός της θέσης που εξερευνάτε. Αφού πραγματοποιήσετε μερικές κλήσεις προς τους κορυφαίους κατασκευαστές σε μια θέση, θα μπορείτε γρήγορα να εντοπίσετε τους κορυφαίους χονδρεμπόρους σε αυτήν την αγορά.

Pro's & Con's του Dropshipping
Η χρήση πιστοποιημένου χονδρέμπορου , είναι μια λύση χαμηλού κόστους για άτομα που εργάζονται από το σπίτι, δεν έχουν χρήματα για να ξοδέψουν το απόθεμα και θέλουν να πουλήσουν προϊόντα στο διαδίκτυο. dropshipping λειτουργεί και λειτουργεί πολύ καλά, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με μερικά πράγματα.
Πρώτον, δεν μπορείτε απλώς να πουλήσετε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε και να περιμένετε να είστε σε θέση να ανταγωνιστείτε με τους αποστολείς. Όταν ρίχνετε ένα προϊόν, αγοράζετε και πουλάτε ένα πράγμα κάθε φορά. Αυτό σημαίνει ότι η χονδρική σας τιμή είναι για ένα προϊόν όταν το έχετε αποστείλει.
Οι χονδρέμποροι παρέχουν πάντα εκπτώσεις στους λιανοπωλητές όταν αγοράζουν χύμα. Αυτό σημαίνει ότι η χονδρική σας τιμή για ένα προϊόν ( στάλθηκε με Dropshipping ) μπορεί να είναι υψηλότερη από έναν ανταγωνιστή που αγοράζει σε όγκο από τον χονδρέμπορο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πουλήσουν αυτό το προϊόν πολύ φθηνότερα από ό, τι μπορείτε, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη φθηνότερα από το χονδρικό σας κόστος!

Πώς το κάνετε drop shipping να λειτουργεί για εσάς 
Πρέπει να είστε σε θέση να διαλέξετε τα σωστά προϊόντα προς πώληση και τους σωστούς τύπους προϊόντων στο dropship. Δεν μπορείτε να το υποθέσετε απλώς και μόνο επειδή πιστεύετε ότι ένα προϊόν είναι «καλή ιδέα να πουλήσετε» που πρέπει να κανετε σχετική έρευνα πρίν να αρχίσετε να το πωλείτε.
Πρέπει να βρείτε τα προϊόντα κατάλληλα για Dropshipping ( π.χ αποφευγετε προιόντα με  ) για  και μπορείτε να ανταγωνιστείτε στην τρέχουσα διαδικτυακή αγορά. Το να κάνετε λίγη έρευνα αγοράς πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία πώλησης είναι εξαιρετικά σημαντικό για να εμφανιστείτε ως επιτυχημένος Dropshipper


Τα πλεονεκτήματα του dropshipping:
  • Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να αποθηκεύσετε απόθεμα
  • Πολύ χαμηλά startup κόστος
  • Προσθέστε ή αλλάξτε εύκολα τις προσφορές των προϊόντων σας
  • Χαμηλό κεφάλαιο εκκίνησης : Το μεγαλύτερο, ίσως, πλεονέκτημα που μπορεί να σας προσφέρει το Dropshipping είναι η δυνατότητα να ξεκινήσετε μία επιχείρηση με ελάχιστο αρχικό κόστος, χωρίς δεσμεύσεις κεφαλαίων για αγορά αποθεμάτων. Πληρώνετε για ένα προϊόν, μόνο εάν έχετε πραγματοποιήσει την πώληση και έχετε λάβει τα χρήματα από τον πελάτη!
  • Γρήγορο ξεκίνημα : Το ξεκίνημα μίας επιχείρησης δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολο και πιο γρήγορο! Τα μόνα που θα χρειαστείτε, αρχικά, είναι ένα μικρό κεφάλαιο για την κατασκευή ενός e–shop, ένας υπολογιστής, σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένας καλός προμηθευτής, που θα φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα.Μπορείτε, ακόμη, να ξεκινήσετε το Dropshipping δημιουργώντας, απλώς, ένα “store” σε διεθνείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το eBay, η Amazon και το AliExpress.
  • Εύκολη διαχείριση: Η διαχείριση μίας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται σαφώς ευκολότερη, όταν δε διαχειρίζεστε άμεσα τα ίδια τα φυσικά προϊόντα. Με το Dropshipping, θέματα όπως η λειτουργία μίας αποθήκης, η παρακολούθηση των αποθεμάτων, η διαδικασία της συσκευασίας, η αποστολή και επιστροφή προϊόντων δε θα σας απασχολήσουν ποτέ!
  • Μειωμένο ρίσκο: Το γεγονός ότι δε χρειάζεται να διαχειρίζεστε τα αποθέματα και ό,τι αυτό συνεπάγεται – έξοδα ενοικίου αποθήκης, πάγιοι λογαριασμοί, έξοδα συντήρησης και αποστολής προϊόντων κ.ά. – πέρα από το ότι σας εξοικονομεί χρήματα, ελαχιστοποιεί και τον κίνδυνο απώλειας, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζατε!
  • Περισσότερες ευκαιρίες επέκτασης: Ως αποτέλεσμα των παραπάνω πλεονεκτημάτων, το Dropshipping σάς επιτρέπει να αφιερώσετε όλον τον χρόνο και την ενέργειά σας στις πωλήσεις και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. Επιπλέον, σας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρετε μία ευρεία ποικιλία δημοφιλών προϊόντων στο κοινό σας, δίχως επιπρόσθετα κόστη.

Τα μειονεκτήματα του dropshipping:
  • Δεν προσφέρουν όλοι οι χονδρέμποροι dropshipping και αυτό περιορίζει το στο ελκυστικό branding!
  • Το κόστος χονδρικής βασίζεται μόνο σε ένα προϊόν ( και όχι μαζική αγορά προϊόντων ) , ειναι αυτό που λέγαμε πιο πάνω σχετικά με τις τιμές του ανταγωνισμού
  • Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην έρευνα για να επιλέξετε το σωστό προϊόν (τα) για πώληση και να αποφύγετε ακατάλληλα και μη ανταγωνιστικά προϊόντα/
  • Προβλήματα στις επιστροφές και με τα προϊόντα που δεν παραλήφθηκαν , από τον αγοραστή , αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που θα το αναπτύξομε στο μέλλον σε ξεχωριστό άρθρο. 
  • Προβλήματα στην χρέωση με αντικαταβολή λόγο του προηγούμενου προβλήματος.
  • Μειωμένος έλεγχος : Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το Dropshipping, απαιτείται όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την αλυσίδα εφοδιασμού να δρουν ως μία μονάδα με κοινό στόχο. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς ο έλεγχος της διαδικασίας μοιράζεται. Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα λάθη της μίας πλευράς επηρεάζουν άμεσα και την άλλη. Γι’ αυτό, ακριβώς, κρίνονται ως εξαιρετικής σημασίας τόσο η επιλογή συνεργαζόμενων προμηθευτών με σύνεση όσο και η οικοδόμηση στέρεων βάσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης!
  • Έντονος ανταγωνισμός: Λόγω της εύκολης εκκίνησης με ελάχιστο κόστος, οι Dropshipping επιχειρήσεις ολοένα και πληθαίνουν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο ανταγωνισμός είναι ευρύς και, ενδεχομένως, να έχει επιπτώσεις στα περιθώρια κέρδους ενός νέου εγχειρήματος. Ωστόσο, μπορείτε να… αποφύγετε τον ανταγωνισμό, επιλέγοντας να δραστηριοποιηθείτε σε ένα πολύ συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς που δεν έχουν εξερευνήσει άλλοι, ή να διακριθείτε από τους ανταγωνιστές σας, δίνοντας έμφαση στο ελκυστικό branding!
  • Περιορισμοί στο branding : Ο εκάστοτε προμηθευτής σας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη συσκευασία και την αποστολή των παραγγελιών προς τους πελάτες. Αν και αυτό αποτελεί από μόνο του, όπως είδαμε παραπάνω, ένα από τα κυρίαρχα πλεονεκτήματα του Dropshipping, σας στερεί τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία εξατομικευμένη εμπειρία για τους πελάτες σας, μέσω προσαρμοσμένων πακέτων με το λογότυπό σας ή, για παράδειγμα, προσωποποιημένων μηνυμάτων στη συσκευασία!
  • Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ σημαντικός, υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλος αριθμός ιστότοπων που προσφέρουν τα ίδια προϊόντα και μερικές φορές δεν θα είναι δυνατό να ανταγωνιστεί τις τιμές τους.
Γιατί το Dropshiping σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ανταγωνιστικό ? : 
Το μεγάλο θέμα στα e-shops στην Ελλάδα είναι η Scroutz-οποίηση του καταναλωτή , αυτό σημάνει ότι ο αγοραστής μπαίνει στο Scroutz.gr και αγοράζει το φθηνότερο ποιόν από μια λίστα προμηθευτών , αυτόματα αυτό προβληματίζει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη e-shop , από τη μια οι τιμές είναι είδη πρεσαρισμένες και από την άλλη κάποια καταστήματα προμηθεύονται τεράστιες ποσότητες από ένα προϊόν προκειμένου να πετύχουν μεγαλύτερη έκπτωση , Συμπερασματικά αν ένα e-shop είχε στοκάρει ένα προϊόν με 50% έκπτωση πώς είναι δυνατόν να τον ανταγωνιστεί ο dropshiper που αγοράζει 1 τεμάχιο από το ποιόν αυτό τη στιγμή που ο πελάτης το ζήτησε με έκπτωση για 1 τεμάχιο δηλαδή 15% έως 20% δηλαδή η τιμή που μπορεί να πουλήσει το e-shop που στόκαρε είναι χαμηλότερη από αυτή που ο dropshiper αγόρασε το ποιόν για να το μεταπωλήσει , επομένως εσύ σαν dropshiper πρέπει να επιλέξεις να πουλάς προϊόντα Προσεκτικά επιλεγμένα έτσι ώστε να μην έχουν τόσο πολύ ανταγωνισμό από παράλληλους εισαγωγείς και πλήττονται λιγότερο από την  Scroutz-οποίηση του καταναλωτή


Αξίζει το DROPSHIPPING στην Ελλάδα ???


Εύρεση καλών Dropshippers προμηθευτών

Είναι δύσκολο να βρεθεί καλή πιστοποιημένη dropshipping εταιρεία χονδρικής και είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο για το "dropshipper" χωρίς να συναντήσετε εκατοντάδες απατεώνες και μεσάζοντες.

Τα περισσότερα από τα αποτελέσματα που θα βρείτε στο διαδίκτυο είναι εταιρείες που ισχυρίζονται ότι είναι dropshippers, αλλά δεν συγκρίνονται με τίποτα στην ποιότητα και τις τιμές που παίρνετε από τη συνεργασία με γνήσιους dropshippers. Είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί όταν ψάχνετε για μια εταιρεία Dropshippers.

Οι πιστοποιημένοι dropshippers δεν χρεώνουν τέλη εγκατάστασης ή μηνιαίες χρεώσεις. Έτσι, ενώ κάνετε την αναζήτησή σας, εάν σκοντάψετε σε μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι είναι "dropshipper" ή έχει ιστότοπους Dropshippιng , ζητά ένα τέλος εγκατάστασης, μηνιαίο τέλος ή ετήσιο τέλος, αυτό είναι ένα άμεσο κόκκινο σήμα, που σας βάζει σε υποψίες

Σε αυτό το παράδειγμα ο φίλτατος συνεργάτης χονδρέμπορος σας χρεώνει 150 ευρώ data service και 300 ευρώ Dropshiping service ανά τρίμηνο , άντε βρε συγχαρητήρια βρήκατε τον ιδανικό συνεργάτη , τι να τους κάνεις τους άλλους τους φτηνιάρηδες που τα προσφέρουν αυτά και άλλα πολλά εντελώς δωρεάν ??? , ο καλός ο συνεργάτης χονδρέμπορος πρέπει να είναι απαιτητικός στα service που σας χρεώνει !!! Η μήπως ΟΧΙ ????


Ανεκδοτάκι της Ημέρας : Κάθομαι στη ουρα και προσπαθώ να πληρώσω το συνεργάτη μου χονδρέμπορο Dropshiper τα 549 ευρώ μόνο για servises αλλά είχε πέσει το σύστημα από τις ουρές των ενθουσιασμένων συνεργατών του θα αποκτήσουν το Δικό τους  ανεξάρτητο , ατομικό e-shop και θα γίνουν Αφεντικά !!! Ζήτω !!!!! είμαι πολύ ανταγωνιστικός , ο φτηνότερος από το φτηνότερο στο scroutz.gr

Λειτουργεί το Dropshipping στην Ελλάδα? TUTORIAL

Dropshipping μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε απατεώνες, οπότε εδώ είναι μια λίστα με 10 συμβουλές για την εύρεση ενός διανομέα χονδρικής.


1. Κατανοήστε τα κανάλια διανομής της επιχείρησής σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένα προϊόν μπορεί να πάει από τον κατασκευαστή σε έναν λιανοπωλητή. Δεν εξυπηρετούν όλοι οι χονδρέμποροι την ίδια αγορά. Η κατανόηση των καναλιών διανομής του κλάδου σας και η γνώση της θέσης σας στην αλυσίδα εφοδιασμού μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή χονδρικής για τη λιανική ή την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Οι διάφοροι τύποι χονδρεμπόρων περιλαμβάνουν:
Κατασκευαστής: Για ορισμένα προϊόντα, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από τον κατασκευαστή. Αυτό βασικά κάνει αυτό που κάνει ένα κατάστημα «μπουτίκ» - αγοράζει από μικρούς (μερικές φορές ένα άτομο) κατασκευαστές.
Εισαγωγέας / αποκλειστικός διανομέας: Σε ορισμένες βιομηχανίες, μια εταιρεία μπορεί να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα εισαγωγής και διανομής ενός προϊόντος σε μια συγκεκριμένη χώρα. Κάποιοι μπορεί να πουλήσουν απευθείας σε λιανοπωλητές, αλλά πιο συχνά, δημιουργούν ή πωλούν σε μικρότερους τοπικούς χονδρεμπόρους.
Χονδρέμπορος / Περιφερειακός διανομέας: Υπάρχει συνήθως περιφερειακό drop shipping οι χονδρέμποροι που παραδίδουν παρτίδες μεγέθους κιβωτίου, τις σπάνε και πουλάνε κουτιά φορτηγών προϊόντων σε τοπικούς χονδρεμπόρους.
Εργάτες που πραγματοποιούν καθημερινές παραδόσεις σε τοπικούς παντοπωλεία και καταστήματα λιανικής πώλησης.
Κάθε βιομηχανία προϊόντων έχει τα δικά της μοναδικά κανάλια διανομής. Ορισμένοι έμποροι λιανικής θα μετακινήσουν αρκετό όγκο για να παρακάμψουν τους εργαζόμενους, ή ίσως σε μια μικρότερη βιομηχανία, οι εισαγωγείς πωλούν απευθείας σε λιανοπωλητές.
Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, θα αγοράζετε από τους μικρότερους χονδρεμπόρους σε υψηλότερες τιμές. Καθώς αυξάνεται ο όγκος σας, θα μπορείτε να λάβετε καλύτερες τιμές και / ή να ανεβάσετε τη σκάλα ανεφοδιασμού σε μεγαλύτερο χονδρέμπορο.


2. Δοκιμάστε πρώτα τον κατασκευαστή
Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε από την πηγή. Εάν πουλάτε επώνυμα είδη, μεταβείτε απευθείας στον κατασκευαστή του προϊόντος. Μπορεί να σας πουλήσουν ανάλογα με τις ελάχιστες απαιτήσεις παραγγελίας τους.
Εάν είστε πολύ μικροί για αυτούς ή πουλάνε μόνο μέσω καθιερωμένων καναλιών διανομής, ζητήστε τους μια λίστα με διανομείς με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε. Ξεκινώντας από την πηγή (ο κατασκευαστής), μπορείτε είτε να λάβετε τις χαμηλότερες τιμές είτε τουλάχιστον να λάβετε μια λίστα με τους πιο αξιόπιστους διανομείς για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.
Όσο λιγότερα άτομα πρέπει να περάσετε, τόσο χαμηλότερο θα είναι το κόστος σας, επιτρέποντάς σας να είστε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά.


3. Έχετε μια παραγωγική πρώτη επαφή με ένα drop shipping προμηθευτής
Πάρτε τη λίστα των διανομέων χονδρικής που έχετε από τον κατασκευαστή και αρχίστε να επικοινωνείτε με τον καθένα. Αυτό που αναζητάτε είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις παραγγελίας και οι τιμές μονάδας χονδρικής.
Για να λάβετε τις καλύτερες απαντήσεις, να είστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό που ψάχνετε (μην προσπαθήσετε να ακούτε "μεγαλύτερο" από εσάς), διατηρήστε τα μηνύματά σας σύντομα και στο σημείο, και να είστε φιλικοί. Μπορείτε επίσης να πάρετε το τηλέφωνο για να πραγματοποιήσετε αρχικές κλήσεις προσέγγισης χρηστών ή να επικοινωνήσετε με τα άτομα στα οποία έχετε στείλει τα εισαγωγικά σας email.


4. Δοκιμάστε να αναζητήσετε drop shipping χονδρέμποροι στο Google
Όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε να ξεκινήσετε την προκαταρκτική σας έρευνα με μερικούς βασικούς όρους αναζήτησης Google. Καθώς μπαίνετε βαθύτερα στην έρευνά σας, πιθανότατα θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι για τα προϊόντα που αναζητάτε.
Πραγματοποιήστε αναζητήσεις στο Google για τις λέξεις "χονδρική πώληση" ή "διανομέας", καθώς και ορισμένες λέξεις-κλειδιά από τα προϊόντα ή τη θέση σας. Δοκιμάστε ονόματα προϊόντων, αριθμούς μοντέλων και επωνυμίες. Ανατρέξτε σε κάθε αποτέλεσμα και αναζητήστε τον σύνδεσμο "Λογαριασμός χονδρικής" ή μια διεύθυνση email ή έναν αριθμό τηλεφώνου όπου μπορείτε να βρείτε περισσότεραformatιόν.
Στη σπάνια περίπτωση που το informatείναι δύσκολο να βρεθεί ή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα μπορούσατε να κάνετε μια αναζήτηση WHOIS για να βρείτε την επαφή του ιστότοπου στοformatιόν.


5. Ψάξτε για χονδρική παρτίδα στο eBay
Εάν αποτύχουν όλα τα άλλα, ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης ή μικροί χονδρέμποροι θα πουλήσουν μεγάλες ποσότητες του προϊόντος σας στο eBay. Δεδομένου ότι το eBay στοχεύει κυρίως καταναλωτές λιανικής, οι επιλογές χονδρικής που θα βρείτε εδώ είναι συνήθως κατάλληλες μόνο για λιανοπωλητές πολύ μικρού όγκου.
Αλλά αν ξεκινάτε απλώς, το eBay μπορεί να είναι η εύκολη εκκίνηση που πρέπει να βάλετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο και να αρχίσετε να στέλνετε το προϊόν σας.


6. Ελέγξτε τις μεγάλες αγορές B2B
Ξεκίνα στις Alibaba που είναι η μεγαλύτερη από όλες τις αγορές B2B κατασκευαστών, εισαγωγέων και διανομέων χονδρικής. Άλλες αγορές B2B περιλαμβάνουν το Global Sources (ΗΠΑ), το Buyer Zone (ΗΠΑ), το EC21 (Κορέα), το EC Plaza (Κορέα) και το Busy Trade (Χονγκ Κονγκ).


7. Συμμετοχή σε βιομηχανικές ομάδες, φόρουμ και άλλα επαγγελματικά δίκτυα
Άλλοι έμποροι λιανικής δεν επιθυμούν να μοιραστούν τον προμηθευτήformatιόν με ανταγωνιστές, επομένως θα χρειαστεί κάποια δικτύωση για να βρείτε τους καλύτερους δυνατούς προμηθευτές χονδρικής για τη μικρή επιχείρησή σας.
Ξεκινήστε να χτίζετε σχέσεις με τους γνώστες του κλάδου και, τελικά, θα γίνετε ένας από αυτούς τους γνώστες. Συμμετέχετε σε διαδικτυακά φόρουμ, δημιουργήστε το προφίλ σας στο LinkedIn και ξεκινήστε να δημιουργείτε συνδέσεις, εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία του κλάδου και γενικά δημιουργήστε το επαγγελματικό σας δίκτυο.


8. Εγγραφείτε σε όλες τις εμπορικές εκδόσεις της βιομηχανίας σας
Αποκτήστε κάθε περιοδικό ή ενημερωτικό δελτίο που στοχεύει λιανοπωλητές στον κλάδο σας. Κάθε διαφημιζόμενος στο περιοδικό θα είναι κατασκευαστής προϊόντων ή διανομέας που θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας.
Θα πρέπει να έχετε μερικές δεκάδες επιλογές από τις διαφημίσεις στο πίσω μέρος του περιοδικού. Επίσης, εγγραφείτε σε όλα τα διαδικτυακά ενημερωτικά δελτία, ιστολόγια και άλλες πηγές του informatιόν στη διάθεσή σας.


9. Παρακολουθήστε μια έκθεση
Η παρακολούθηση εμπορικών εκθέσεων είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να χτίσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Αυτές οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε εμπόρους λιανικής όπως εσείς. Όταν μπορείτε να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο με κατασκευαστές και χονδρεμπόρους, αποφεύγεται όλος ο θόρυβος της ανακριβείαςformatιόν που μπορεί να μαστίζει τον ιστό.
Ο μεγαλύτερος κατάλογος εμπορικών εκθέσεων είναι στο tsnn.com. Μπορείτε να αναζητήσετε μια εμπορική έκθεση ανά βιομηχανία, ημερομηνία, πόλη, πολιτεία ή χώρα ή / και όνομα συμβάντος.


10. Μην φοβάστε να κάνετε λάθος
Ο πρώτος προμηθευτής χονδρικής σας μπορεί να μην είναι ο δια βίου προμηθευτής σας. Η δημιουργία της τέλειας αλυσίδας εφοδιασμού σας είναι μια εξέλιξη που περιλαμβάνει πολλές δοκιμές και λάθη. Θυμηθείτε, το μόνο που χρειάζεστε από τον πρώτο προμηθευτή σας είναι ένα προϊόν που μπορείτε να αποστείλετε με κέρδος.
Μπορεί να μην είναι η καλύτερη χονδρική τιμή για εσάς, αλλά μην το ιδρώνετε στην αρχή. Ο πρώτος στόχος σας είναι να αποστείλετε το προϊόν σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βελτιώσετε την κατώτατη γραμμή σας δοκιμάζοντας άλλους προμηθευτές χονδρικής.


Πώς να εντοπίσετε τον κατάλληλο χονδρέμπορο

Ανάλογα με το πού ψάχνετε, πιθανότατα θα συναντήσετε μεγάλο αριθμό "ψεύτικων" χονδρεμπόρων. Δυστυχώς, οι νόμιμοι χονδρέμποροι δυσκολεύονται να βρεθούν και τείνουν να μην έχουν ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μη γνήσιοι χονδρέμποροι - συνήθως μόνο μεσάζοντες - να εμφανίζονται συχνότερα στις αναζητήσεις σας, οπότε θα θέλετε να είστε προσεκτικοί.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε που θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε εάν ένας χονδρεμπόρος είναι νόμιμος.
Θέλουν τρέχουσες αμοιβές - Οι πραγματικοί χονδρέμποροι δεν χρεώνουν στους πελάτες τους μηνιαία προμήθεια για το προνόμιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της παραγγελίας από αυτούς. Εάν ένας προμηθευτής ζητήσει μηνιαία συνδρομή ή τέλος υπηρεσίας, είναι πιθανό ότι δεν είναι νόμιμο.

Είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ προμηθευτών και καταλόγων προμηθευτών. Οι κατάλογοι προμηθευτών (τους οποίους θα συζητήσουμε σύντομα) είναι κατάλογοι προμηθευτών χονδρικής που οργανώνονται ανά τύπο προϊόντος ή αγορά και εξετάζονται για να διασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές είναι νόμιμοι.

Οι περισσότεροι κατάλογοι θα χρεώνουν μια αμοιβή - είτε μία φορά είτε σε εξέλιξη - αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο κατάλογος είναι παράνομος.

Πωλούν στο κοινό - Για να λάβετε γνήσιες τιμές χονδρικής, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό χονδρικής, να αποδείξετε ότι είστε νόμιμη επιχείρηση και να εγκριθείτε πριν από την πρώτη παραγγελία σας.

Κάθε προμηθευτής χονδρικής που προσφέρει προϊόντα στο ευρύ κοινό σε «τιμές χονδρικής» είναι απλώς ένας λιανοπωλητής που προσφέρει είδη σε διογκωμένες τιμές. Αλλά εδώ είναι μερικά νόμιμα drop shipping χρεώσεις που πιθανότατα θα συναντήσετε:

Τέλη ανά παραγγελία - Πολλοί αποστολείς θα χρεώσουν ανά παραγγελία dropshipping χρέωση που μπορεί να κυμαίνεται από $ 2 έως $ 5 ή περισσότερα, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα των αντικειμένων που αποστέλλονται. Αυτό είναι στάνταρ στον κλάδο, καθώς το κόστος συσκευασίας και αποστολήςdiviοι διπλές παραγγελίες είναι πολύ υψηλότερες από την αποστολή μαζικής παραγγελίας.

Ελάχιστα μεγέθη παραγγελίας - Ορισμένοι χονδρέμποροι θα έχουν ένα ελάχιστο αρχικό μέγεθος παραγγελίας που είναι το χαμηλότερο ποσό που πρέπει να αγοράσετε την πρώτη σας παραγγελία. Το κάνουν αυτό για να φιλτράρουν τους εμπόρους με παράθυρο που θα σπαταλήσουν το χρόνο τους με ερωτήσεις και μικρές παραγγελίες, αλλά δεν θα μεταφραστούν σε σημαντικές πωλήσεις.

Αν είσαι dropshipping, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ορισμένες επιπλοκές. Για παράδειγμα, τι κάνετε εάν ένας προμηθευτής έχει ελάχιστη παραγγελία 500 $, αλλά το μέσο μέγεθος παραγγελίας σας είναι περίπου 100 $; Δεν θέλετε να προπαραγγείλετε 500 $ προϊόν μόνο για το προνόμιο του ανοίγματος ενός dropshipping λογαριασμός.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να προσφέρετε να προπληρώσετε τον προμηθευτή 500 $ για να δημιουργήσετε πίστωση μαζί του για να κάνετε αίτηση έναντι του δικού σας drop shipping παραγγελίες. Αυτό σας επιτρέπει να πληροίτε την ελάχιστη απαίτηση αγοράς του προμηθευτή (καθώς δεσμεύεστε να αγοράσετε τουλάχιστον 500 $ σε ένα προϊόν) χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μία και μόνο μεγάλη παραγγελία χωρίς αντίστοιχες παραγγελίες πελατών.
Λίστα μερών για να βρείτε προϊόντα στο Dropship

Η βασική ιδέα πίσω από το drop shipping είναι ότι επικοινωνείτε με ένα κατασκευαστής ή χονδρέμπορο που μπορεί να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μετά από αυτό, εσύ δημιουργήστε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και αρχίστε να πουλάτε κάποια αντικείμενα που εμπίπτουν σε μια θέση, όπως ηλεκτρονικά είδη ή λάμψη στα σκοτεινά αντικείμενα. Όσο περισσότερες εξειδικευμένες κατηγορίες τόσο το καλύτερο. Ο κόσμος του drop shipping θεωρείται συχνά ο ευκολότερος τρόπος πώλησης προϊόντων στο διαδίκτυο θεωρείται ως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε με αυτό. Παρόλο drop shipping έρχεται με διάφορες δυσκολίες, είναι ένας βιώσιμος τρόπος για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση χωρίς πολύ αρχικό κεφάλαιο.

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του drop shipping είναι να βρεις μια εταιρεία που θα παρέχει προϊόντα.

Drop shipping χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και σε αυτόν τον οδηγό, έχω συγκεντρώσει μια λίστα με μέρη δολοφόνων για να βρω προϊόντα στο dropship και να πουλήσω στο κατάστημά σας. Θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε drop shipping εταιρείες στην περιοχή σας.

Dropshipping Για Όλους ??? 


Οι πιό διαδεδομένες πραγματικές πλατφόρμες Dropshipping παγκοσμίως

Εταιρεία Dropshipping : Printful


Το Printful θα πρέπει να είναι το πρώτο λιμάνι κλήσης για όποιον θέλει να δημιουργήσει και να πουλήσει προσαρμοσμένα προϊόντα χρησιμοποιώντας το μοντέλο εκτύπωσης κατά παραγγελία.

Το καλύτερο πράγμα για Printful είναι ότι είναι δωρεάν εγγραφή, δεν υπάρχουν ελάχιστες παραγγελίες και υπάρχουν πάνω από 225 προϊόντα για να διαλέξετε. Περιλαμβάνονται φούτερ και μπλούζες, θήκες για φορητούς υπολογιστές, μπλουζάκια και μπλουζάκια, κεντημένα καπέλα κ.λπ.

Ετσι δουλεύει. Συνδέετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και παραθέτετε όλα τα υπέροχα Printful προϊόντα.

Στη συνέχεια, όταν ένας πελάτης κάνει μια αγορά, αποστέλλεται αυτόματα η παραγγελία Printful. ο Printful Η ομάδα εκτυπώνει, συσκευάζει και αποστέλλει την παραγγελία απευθείας στον πελάτη σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν αριθμό ειδοποίησης και παρακολούθησης κατά την αποστολή της παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε επώνυμη συσκευασία, οπότε φαίνεται ότι το έχετε αποστείλει μόνοι σας!

Για να μην αναφέρουμε, έχετε επίσης πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες τιμές αποστολής στην αγορά. Printfulσυνεργάστηκε με μερικούς από τους πιο αξιόπιστους παγκόσμιους αερομεταφορείς για να σας προσφέρει μειωμένες τιμές αποστολής!


Drop Shipping : Oberlo


Το Oberlo είναι η πρώτη μας επιλογή για όσους χρησιμοποιούν Shopify, Καθώς το εργαλείο παρουσιάζεται ως ενσωματωμένο Shopify app. Το κύριο χαρακτηριστικό από το οποίο λαμβάνετε Oberlo είναι η εισαγωγή από AliExpress. Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί αποστολείς χρησιμοποιούν το AliExpress για να βρουν και να πουλήσουν προϊόντα. Όχι μόνο αποκτάτε πρόσβαση σε χιλιάδες προμηθευτές στο AliExpress, αλλά οι εικόνες, οι λεπτομέρειες και οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται όλα εκεί για εσάς.
Επίσης, το Oberlo Supply είναι μια ειδική δυνατότητα για τους χρήστες της εφαρμογής Oberlo - με επιλεγμένους προμηθευτές που είναι πολύ πιο αξιόπιστοι από αυτούς στο Aliexpress. Το Oberlo Supply διαθέτει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως μαζική παραγγελία (μπορείτε να πραγματοποιήσετε έως και 1000 παραγγελίες ταυτόχρονα) και ταχύτερους χρόνους αποστολής.


Drop Shipping : DSers


Η DSers είναι το επίσημο ηλεκτρονικό εμπόριο dropshipping συνεργάτης της AliExpress, μιας από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο. Αυτή η εφαρμογή ενσωματώνεται εύκολα σε Shopify, Wixκαι WooCommerce καταστήματα, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε χιλιάδες προμηθευτές, προϊόντα και πωλητές σε μια στιγμή.

Η πλατφόρμα DSers καθιστά εύκολη την ταξινόμηση προϊόντων και προμηθευτών σε δευτερόλεπτα, υποβάλλοντας μεμονωμένες παραγγελίες ή αιτήματα μαζικών αγορών. Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε αυτόματες ενημερώσεις τιμολόγησης και αποθέματος, καθώς και διαχείριση αλλαγής κόστους.

Πολλά πακέτα που προσφέρονται από την DSers συνοδεύονται επίσης από το σύστημα αποστολής AliExpress Saver, το οποίο βοηθά τις εταιρείες να βρουν τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής αντικειμένων στους πελάτες τους. Υπάρχουν επίσης σχέδια που περιλαμβάνουν χαρτογράφηση παραλλαγών, υποστήριξη πολλαπλών καταστημάτων, χαρτογράφηση πακέτου και μάρκετινγκ θυγατρικών.

Εάν επιλέξετε το δωρεάν πρόγραμμα DSers, θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε υποστήριξη για έως και 3 καταστήματα και 3,000 προϊόντα ανά λογαριασμό, καθώς και διαχείριση κόστους και αποθέματος βάσει ειδοποιήσεων. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται επίσης από εξαιρετική υποστήριξη πελατών.


Καλύτερο αν στοχεύετε ΗΠΑ: Spocket


Το Spocket είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να βρίσκουν προϊόντα υψηλής μετατροπής με γρήγορους χρόνους αποστολής. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα προμηθευτών που εδρεύουν κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Με την Spocket ολοκλήρωση, μπορείτε να προσθέσετε Spocketτα προϊόντα στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Έχουν επίσης κυκλοφορήσει μια συλλογή εκτύπωσης κατ 'απαίτηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τα δύο Printful και Oberlo. Έτσι, αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν σκέφτεστε να επεκτείνετε τη σειρά προϊόντων σας.

Κυρίως, SpocketΤα προϊόντα διατίθενται με έκπτωση 30-60% στην τυπική τιμή λιανικής τους - που σημαίνει υγιέστερα περιθώρια κέρδους για εσάς!

Όσον αφορά τις πρακτικές, θα χαρείτε να το ακούσετε Spocket ασχολείται τόσο με το απόθεμά σας όσο και με την εκπλήρωση παραγγελιών. Αυτές οι διαδικασίες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας και την εξασφάλιση περισσότερων πελατών.


Πλατφόρμα Drop Shipping Εταιρείες: Salehoo

Dropshipping suppliers Salehoo reviews

Επικεντρώνεται στην παρουσίαση ενός λεπτομερούς καταλόγου για εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να συνεργαστείτε για την επιχείρησή σας.

Ο ιστότοπος διαθέτει όμορφα εργαλεία κατηγορίας για να φιλτράρετε και να κάνετε αναζήτηση με βάση τα προϊόντα που προσπαθείτε να πουλήσετε, μαζί με ένα εργαστήριο έρευνας αγοράς για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα μοντέρνα και πιο κερδοφόρα προϊόντα.

Το Salehoo δεν σας βοηθά μόνο να βρείτε και να συνδεθείτε dropshipping προμηθευτές αλλά παρέχει επίσης πολύτιμα δωρεάν εκπαιδευτικοί οδηγοί και διαχειρίζεται με συνέπεια ένα blog και ένα φόρουμ όπου μπορείτε να μάθετε και να συνομιλήσετε με άλλους που βρίσκονται στο ίδιο σκάφος με εσάς.


Πλατφόρμα Drop Shipping : Alidropshiping



AliDropshiping είναι ίσως το πιο εύκολο dropshipping λύση στην αγορά. Εγκαταστάθηκε ως απλό WordPress plugin, θα μπορείτε να ρυθμίσετε το δικό σας dropshipping αποθηκεύστε σε λίγα βήματα. Δεν τελειώνει όμως εκεί. Έχουν σχεδιάσει το plugin έχοντας κατά νου τον αυτοματισμό. Το Alidropship σάς επιτρέπει να εξάγετε αυτόματα από το Aliexpress τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε, ώστε να μπορείτε απλώς να εστιάσετε στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Επιπλέον, το Alidropship προσφέρει μια συλλογή από πρόσθετα για την ενοποίηση και την αυτοματοποίηση των καμπανιών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλων πτυχών της επιχείρησής σας.

Εάν είστε απόλυτος αρχάριος ή απλώς τεμπέλης, εγγραφείτε στο κατά παραγγελία κατάστημα, και θα φροντίσουν τα πάντα. Ρύθμιση της φιλοξενίας και του Wordpress, που θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή της θέσης σας και πολλά άλλα!

Το μειονέκτημα τόσο πολλών αυτοματισμών είναι η έλλειψη ευελιξίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πτήση μόνο από το AliExpress και ο σχεδιασμός του θέματος είναι μάλλον βασικός. Ωστόσο, το AliDropship είναι σίγουρα η φθηνή και χαμηλού κινδύνου λύση εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα νερά του dropshipping!

Drop Shipping : Printify


To Printify είναι dropshiper drop shipping λύση για ρούχα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τυπικά μπλουζάκια και φούτερ και πολλά άλλα είδη, όπως πάνινα παπούτσια, φούστες, σακίδια κ.ο.κ., συνολικά περισσότεροι από 250 τύποι προϊόντων.

Χρησιμοποιήστε τη διεπαφή σχεδίασης μεταφοράς και απόθεσης για να τοποθετήσετε τα σχέδιά σας στα προϊόντα τους - δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων.

Printify αναθέτει σε ανεξάρτητα καταστήματα εκτύπωσης, έτσι ώστε οι πελάτες να επιλέγουν προμηθευτή. Μπορείτε να συνεργαστείτε με εκτυπωτές κοντά στο σπίτι. Ή μπορείτε να εργαστείτε παράλληλα με εκτυπωτές όσο το δυνατόν πλησιέστερα στη βάση πελατών σας - η επιλογή είναι δική σας!

Οι προμηθευτές βρίσκονται σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων της Μασαχουσέτης, του Κολοράντο, της Καλιφόρνια και της Φλόριντα. Υπάρχουν επίσης τρία στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στην Κίνα. Ωστόσο, η γρήγορη αποστολή είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Οι τιμές ξεκινούν από 0 $ για το δωρεάν πακέτο, που κυμαίνονται έως και κατά παραγγελία πακέτα επιπέδου για επιχειρήσεις Επιπλέον, Printify ενσωματώνεται με Wix, WooCommerce, Etsy, eBay και Shopify.


Πλατφόρμα Dropshipping : Inventory Source


ΗΠΑ Inventory Source είναι μια πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης παραγγελιών και αποθεμάτων. Σας βοηθά να παρακολουθείτε και να ενημερώνετε το απόθεμά σας συγχρονίζοντας τα δεδομένα πληροφορικής και παραγγελιών μεταξύ των διαδικτυακών καναλιών πωλήσεων και dropshipping προμηθευτές.

Ιδρύθηκε το 2003, Inventory Source ενσωματώνεται με πάνω από 230 dropshipping προμηθευτές.

Inventory SourceΤο λογισμικό της 's παρακολουθεί τις τροφοδοσίες των προμηθευτών σας καθημερινά για να διασφαλίσει ότι δεν θα σας λείπουν ποτέ τα πιο δημοφιλή προϊόντα σας. Επιπλέον, το λογισμικό τους ανεβάζει τα δεδομένα προϊόντων των προμηθευτών σας σε 25 πλατφόρμες και αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Walmart και Shopify.

Inventory Source συγχρονίζει καθημερινά τις τιμές, τον αριθμό των προϊόντων και την κατάστασή τους. Έτσι, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εύκολα τις κατηγορίες προϊόντων, τις σημάνσεις τιμών και τις κατηγορίες σας.

Η επεξεργασία παραγγελιών είναι αυτοματοποιημένη, οπότε όταν κάποιος παραγγείλει από εσάς, η παραγγελία του αποστέλλεται αυτόματα στη δική σας dropshipping προμηθευτής. Επιπλέον, inventory Source συγχρονίζει την παρακολούθηση αποστολών, επομένως δεν απαιτείται χειρωνακτική εργασία.

Όμως, η πλατφόρμα σίγουρα δεν είναι φθηνή, με τιμές αυτοματοποίησης αποθέματος να ξεκινούν από 99 $ το μήνα, ενώ ο πλήρης αυτοματισμός ξεκινά από 199 $ το μήνα.


Πλατφόρμα Dropshipping Εταιρείες: Dropship.me


Μπορείτε εύκολα να αφιερώσετε ώρες ψάχνοντας πιθανά προϊόντα στο dropship από το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, για να συνειδητοποιήσετε ότι κανείς δεν θέλει να αγοράσει το προϊόν που επιλέξατε.

Dropship.me είναι ένα plugin τροφοδοτείται από AliDropship που εξαλείφει την ανάγκη για εικασίες και χρονοβόρα έρευνα προϊόντος. Αυτό plugin σας βοηθά να βρείτε και να εισάγετε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σχεδόν από κάθε κατηγορία προϊόντων AliExpress.


Drop Shipping : World Wide Brands

Όταν ολοκληρώσετε μια αναζήτηση Google για την εύρεση αποστολέων, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι πολλά από τα Κατάλογοι γεμίζουν με spam ή ανύπαρκτες εταιρείες. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα αφού δεν θέλετε να χάνετε χρόνο και χρήμα για να βρείτε βιώσιμο dropshipping εταίρος.

Με World Wide Brands, κάθε αποστολέας πτώσης στον κατάλογο είναι πιστοποιημένος, οπότε μπορείτε να περιμένετε απάντηση από τον καθένα. ο World Wide Brands Ο ιστότοπος σας ενημερώνει για τα στοιχεία επικοινωνίας του κατασκευαστή αφού βρείτε την κατάλληλη αντιστοιχία. Μετά από αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους όποτε θέλετε και να δημιουργήσετε μια σχέση.

Drop Shipping Εταιρείες: Dropified


Ομοίως με την Alidropship, Dropified προσφέρει εργαλεία αυτοματισμού για την εισαγωγή προϊόντων στο κατάστημά σας από διαφορετικούς προμηθευτές. Υπό αυτήν την έννοια, το Dropified είναι πολύ πιο ευέλικτο, καθώς σας επιτρέπει να εργαστείτε με διαφορετικά πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και μια ευρύτερη ποικιλία drop shipping πωλητές.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, https://www.dropified.com/ προσφέρει μια πολύ περιορισμένη δωρεάν έκδοση, με ένα πρόγραμμα εργασίας που ξεκινά από 47 $ το μήνα. Σίγουρα, μια καλή λύση εάν έχετε ήδη το δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και θέλετε να ξεκινήσετε να προσπαθείτε drop shipping μερικά προϊόντα.


Drop Shipping Εταιρείες: Wholesale2b


Με περισσότερα από ένα εκατομμύριο dropshipping διαθέσιμα προϊόντα, Wholesale2b είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές για όποιον αναζητά dropshipping λύση. Έχει περάσει από το 2004 και η εγγραφή είναι δωρεάν για αναζήτηση προϊόντων. Επιπλέον, αρχίζετε να πληρώνετε μόνο όταν ενεργοποιείτε ένα drop shipping σχέδιο, με τιμές που ξεκινούν από 29.99 $ το μήνα.

Οι προμηθευτές εδρεύουν κυρίως στις ΗΠΑ και την Κίνα. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με πολλαπλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Etsy, Amazon, WooCommerce, Magento, BigCommerce, Shopify, κι αλλα. Φυσικά, όσο πιο ακριβό είναι το πρόγραμμα τιμολόγησης στο οποίο εγγραφείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόσβαση σε καθεμία από αυτές τις πλατφόρμες.

Η παραγγελία είναι τόσο απλή όσο ένα κλικ και μπορείτε να προμηθευτείτε πολλά προϊόντα από τόνους προμηθευτών και να τα πουλάτε σε πολλά κανάλια ταυτόχρονα, ενώ διαχειρίζεστε τις λειτουργίες σας από έναν κεντρικό πίνακα εργαλείων. Wholesale2b αποστέλλει στις ΗΠΑ και τον Καναδά και συνιστά τη χρήση μιας υπηρεσίας προώθησης όπως το myus.com για διεθνείς παραγγελίες.

Drop Shipping Εταιρείες: Alibaba

Alibaba είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους στον κόσμο και ένα από τα καλύτερα μέρη του ιστότοπου είναι ότι μπορείτε να βρείτε κατασκευαστές για τα προϊόντα σας, με σχετικά χαμηλό κόστος. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει απλώς να πληκτρολογείτε το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε και να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.
Η πλατφόρμα έχει χιλιάδες κατασκευαστές και εργοστάσια και πολλοί από αυτούς δεν προσφέρουν dropshipping.
Σαν κλασικός Κινέζος μεγαλέμπορος , είχε την συνηθισμένη 15 έως 25 μέρες καθυστέρηση στην αποστολή προϊόντων.
Σαν κλασικός Κινέζος μεγαλέμπορος , Εχει και προμηθευτές λαμόγια ??? εντάξει δεν είναι έτσι όλοι οι προμηθευτές μέσα στο Alibaba αλλά χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ !!! γιατί μήπως ??? υπάρχουν μέσα σαν κατασκευαστές και πολλά λαμόγια ??? έτοιμα να εξαπατήσουν και εσάς και τον καταναλωτή ??? και να σας στείλουν προϊόντα που άλλο δείχνουν σαν διαφήμιση και άλλο θα σας στείλουν. ??? , επίσης ο κλασικός κινέζος κατασκευαστής θα σας κάνει έκπτωση για αγορά ΕΝΟΣ προϊόντος και όχι μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ σε κάποιες περιπτώσεις η έκπτωση σε συνδυασμό με τα ακριβά μεταφορικά κάνουν το κόστος με ανταγωνιστικό. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 


Drop Shipping Εταιρείες: WholeSale Central


Η WholeSale Central Η εταιρεία δεν έχει τον καλύτερο ιστότοπο, αλλά είναι ένα αξιοπρεπές εργαλείο για φιλτράρισμα σε κατηγορίες όπως είδη ένδυσης, ηλεκτρονικά είδη και δέρμα.

Στη συνέχεια, οι αποστολείς πτώσης παρατίθενται με λεπτομέρειες για να κάνετε κλικ και προβολή. Όταν κάνετε κλικ σε έναν από τους αποστολείς, σας στέλνει στον ιστότοπο του κατασκευαστή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες για να εργαστούν.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένους αποστολείς και να χρησιμοποιήσετε το WholeSale Central σελίδα για να βρείτε επιλογές που βρίσκονται κοντά σας γεωγραφικά. Παραδοσιακά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο αξιόπιστη επιχειρηματική συνεργασία.

Drop Shipping Εταιρείες: Doba


Doba είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα drop shipping εταιρείες, δεδομένου ότι δεν παρέχει μόνο έναν λεπτομερή κατάλογο κατασκευαστών και χονδρεμπόρων, αλλά προσφέρει μια διεπαφή για απλή κατάκτηση των προϊόντων που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να συνεργαστείτε με πολλούς αποστολείς.

Γενικά, ενδέχεται να χρειαστεί να συνεργαστείτε και να επικοινωνήσετε με δέκα ή είκοσι αποστολείς. Με Doba, απλά βρίσκετε ένα προϊόν που θέλετε να πουλήσετε, να το αναφέρετε στον ιστότοπό σας και να επεξεργαστείτε την πώληση με Doba. ο Doba η εταιρεία επικοινωνεί με τον αποστολέα πτώσης και στέλνει το προϊόν στον πελάτη, διακόπτοντας την κουραστική διαδικασία διαχείρισης αποστολέα.


Drop Shipping Εταιρείες: Sunrise Wholesale

H Sunrise Wholesale είναι μια υπηρεσία που στέλνει προϊόντα απευθείας στους πελάτες σας. Αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερα από 15,000 επώνυμα προϊόντα και μπορείτε να αναζητήσετε αυτά τα προϊόντα μέσω του Sunrise Wholesale τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από τον ιστότοπο πουλώντας σε μέρη όπως το Amazon και το eBay ή σκεφτείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο για καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο. Για να μην αναφέρουμε, αυτή η λύση σας βοηθά επίσης να συνδεθείτε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου κατάλληλες για dropshipping όπως Shopify και Bigcommerce.

Drop Shipping Εταιρείες: Modalyst


Το Modalyst είναι ο προορισμός μας για να βρούμε προϊόντα αποστολής γρήγορης αποστολής σε μια γκάμα σημείων και κατηγοριών τιμών.

Η Modalyst συνδέει διαδικτυακά καταστήματα απευθείας με εκατομμύρια προϊόντα και προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Made-in-America, πολυτελών διεθνών ετικετών και χειροποίητων, μοναδικών σχεδιαστών. Το Modalyst είναι το μόνο drop shipping πλατφόρμα με αυτοματοποίηση που προσφέρει επωνυμίες που παραδίδονται στον πελάτη σας στις ΗΠΑ εντός 3 εργάσιμων ημερών, εγγυημένη.

Από το startup κατάστημα που θέλει να δημιουργήσει μια θέση και να φτάσει γρήγορα στην αγορά στην καθιερωμένη ζήτηση δοκιμών των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου για μια νέα κατηγορία, το Modalyst έχει κάτι για όλους.


Dropshipping Χώρες

Εδώ είναι μερικοί σημαντικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των χωρών με βάση drop shipping πρότυπα και στατιστικά στοιχεία.

Στατιστικά - Οσον αφορά στο επιχειρηματικό μοντέλο dropshipping , χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία είναι δημοφιλείς χώρες για να είναι Shopify . Το μόνο αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει πολύς ανταγωνισμός.

Υψηλή αγοραστική δύναμη και υψηλό μέσο μέγεθος αγοράς είναι δύο σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες. Για παράδειγμα, ο πληθυσμός στις ΗΠΑ καταναλώνει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Το 25% όλων των αγαθών του κόσμου αγοράζονται εκεί.

Συχνότητα αγοράς στο διαδίκτυο - Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πόσους online αγοραστές σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν, σύμφωνα με το Statista's Digital Market Outlook.



Χώρες προς αποφυγή Dropshipping
Οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν υποτροφία σε πολλές χώρες χωρίς κανένα όριο. Καμία χώρα δεν θεωρείται μη ασφαλής στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Παρ 'όλα αυτά, οι αρχάριοι με ρωτούν συχνά για επικίνδυνες περιοχές που πρέπει να αποφεύγω, ώστε να μπορούν να αποκλειστούν στις ρυθμίσεις αποστολής. Ο κατάλογος των αγορών μας προς αποφυγή dropshipping:
  • Νότια Αμερική
  • Russia
  • Αφρική
  • Μερικά έθνη της Καραϊβικής
  • Μερικά ευρωπαϊκά έθνη και ασιατικά έθνη
Αυτή η λίστα ενδέχεται να αλλάξει με βάση την εμπειρία σας σχετικά με διαφορετικές χώρες. Λοιπόν, πώς υποθέτετε ότι μια χώρα ενέχει υψηλό επίπεδο κινδύνου; Ακολουθούν τέσσερις παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:
  • Σε ορισμένες χώρες, οι άνθρωποι προτιμούν να μην αγοράζουν διαδικτυακά
  • Τα έξοδα αποστολής είναι υψηλά
  • Η περίοδος παράδοσης είναι μεγάλη
  • Η απάτη και η αντιστροφή χρέωσης είναι συχνές

Επικοινωνήστε με σχετικές επιχειρήσεις και μεταβείτε στις εμπορικές εκθέσεις


Αρκετά συχνά ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη για τον δικό σας drop shipping η επιχείρηση είναι να ξεκινήσετε τον εντοπισμό επιχειρήσεων στην περιοχή σας ή σε όλο τον κόσμο, με μια απλή αναζήτηση Google. Η Cold καλεί τις εταιρείες και ζητά κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει dropshipping.

Ο στόχος είναι να εντοπίσετε κατασκευαστές που ενδέχεται να είναι πρόθυμοι να λάβουν παραγγελίες από εσάς και να αποστείλουν κατόπιν αιτήματος.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες δημιουργούν κάποια στιγμή με τους χονδρεμπόρους, βελτιώνοντας τις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί τους.

Το κλειδί για drop shipping είναι ότι δεν έχετε κανένα απόθεμα. Ο χονδρέμπορος κατασκευάζει τα προϊόντα για εσάς, τα αποθηκεύει στις αποθήκες τους και τα αποστέλλει στους πελάτες όταν υποβάλλετε τις παραγγελίες. Έτσι, κατά μία έννοια, δεν χρειάζεται καν να δείτε τα αντικείμενα για να κερδίσετε χρήματα.

Μειονεκτήματα προς dropshipping περιλαμβάνουν λιγότερους ελέγχους προϊόντων, λιγότερο έλεγχο αποστολής, προβλήματα με επιστροφές, βραδύτερες παραδόσεις και μικρότερα περιθώρια.

Ωστόσο, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και δημιουργήσετε μια στρατηγική ποιότητας, dropshipping μπορεί να λειτουργήσει καλά για εσάς.

Κόστος του Dropshipping

Σύμφωνα με το Dropship Lifestyle (DL), dropshipping εκτός ΗΠΑ κοστίζει τουλάχιστον 274 $ για να ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο κόστος είναι 238 $ για την εγγραφή της επιχείρησής σας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, έχετε ένα μηνιαίο κόστος 29 $ για τη λειτουργία του Shopify κατάστημα.

Όλα τα κόστη είναι σε δολάρια ΗΠΑ:
  • Όνομα Χώρου - ~ 2 $ έως 16 $: Η τιμή εξαρτάται από τον πάροχο που χρησιμοποιείτε για την καταχώριση του ονόματος domain σας.
  • Hosting - ~ 2.95 έως 300 $ ανά μήνα: Ορισμένες από τις προτάσεις μας είναι SiteGround - από 3.95 $ / μήνα, Dreamhost - από 3.92 $ / μήνα και Bluehost - από 6.95 $ / μήνα. Αναχωρώ τις κριτικές μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο για να μάθετε περισσότερα γι 'αυτούς.
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης - $ 0 έως ~ $ 5 / μήνα: Αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν με το zoho.com ή μπορείτε να επιλέξετε ένα email με περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, οι Εφαρμογές Google χρεώνουν περίπου 5 $ / μήνα.
  • Σχεδιασμός Logo - ~ 5.50 $: Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το fiverr.com, όπου μπορείτε να βρείτε έναν καλό καλλιτέχνη για να φτιάξετε ένα λογότυπο για περίπου 5.50 $.
  • Αριθμός τηλεφώνου με βάση τις ΗΠΑ - $ 0 έως ~ $ 30 / έτος: Το Google Voice θα σας δώσει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου με βάση τις ΗΠΑ, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε σε έναν λογαριασμό Gmail. Από τον λογαριασμό Google Voice, μπορείτε να ελέγχετε τα φωνητικά μηνύματα, να λαμβάνετε και να λαμβάνετε κλήσεις. Υπάρχουν επίσης επιλογές επί πληρωμή όπως το Grasshopper που κοστίζουν περίπου $ 30 / μήνα.
  • Ενσωμάτωση μιας επιχείρησης με έδρα τις ΗΠΑ ως μη πολίτης - $ 238: Αυτό θα είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο αρχικό σας κόστος. Μπορείτε να ενσωματώσετε σε πολιτείες των ΗΠΑ όπως το Ντέλαγουερ, το Ουαϊόμινγκ ή η Νεβάδα. Παρακαλώ σημειώστε: Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να λάβετε τον ομοσπονδιακό αριθμό EIN των ΗΠΑ, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας δωρεάν! Χρησιμοποιήστε το My USA Corp για αυτήν την εργασία.
  • Διαφήμιση - Αυτό θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τη θέση σας και από το πόσο ανταγωνιστική είναι η διαφήμιση. Έχουμε μέλη που πληρώνουν λιγότερο από 0.10 $ ανά κλικ και άλλα που πληρώνουν πάνω από 1.00 $ ανά κλικ με βάση τη θέση τους. Ωστόσο, υπάρχει δωρεάν πίστωση διαφήμισης Amazon 75 $ και δωρεάν πίστωση 100 $ Google Ad για όλα τα μέλη. Ένας καλός βασικός κανόνας είναι να αρχίσετε να διαφημίζετε περίπου $ 100 / μήνα στη διαφήμιση, αφού χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν πίστωσή σας.
Dropshipping είναι μια πρακτική που υιοθετείται σε όλο τον κόσμο και αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο drop shipping εταιρείες στην περιοχή σας.

Περισσότερα Tidbits Dropshipping

Αγγλόφωνες χώρες - Πολλοί αποστολείς πτώσης είναι μητρική αγγλικά ομιλητές και ηλεκτρονικά καταστήματα κυκλοφορούν στα Αγγλικά.

Αριθμός πληθυσμού - αυτό είναι στοιχειώδες. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο περισσότερα άτομα μπορείτε να πουλήσετε

Εάν οι προμηθευτές αποστέλλουν στις χώρες που σκοπεύετε να στοχεύσετε - αυτό το σημείο πρέπει να ελεγχθεί, καθώς τα ζητήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης και συσκευασίας επιλύονται από εμπόρους.

Εάν ο μεταφορέας σας κανονίσει την αποστολή στη χώρα που σκοπεύετε να στοχεύσετε - ελέγξτε μια λίστα με τις χώρες της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας.

Οικονομική αποστολή και σύντομος χρόνος παράδοσης - δεν θα θέλατε να καθυστερήσει η παραγγελία σας κατά ένα μήνα ή περισσότερο. Ενημερωθείτε για τις εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης προτού προχωρήσετε στην παραγγελία σας.

Τύπος Προϊόντος - βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται η αποστολή των προϊόντων σας στη χώρα που σκοπεύετε να στοχεύσετε, για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται η εισαγωγή σε ορισμένες χώρες δέρμα, ξύλο, μπαμπού και σχετικά προϊόντα. Ή πρέπει να πληρούν τους όρους εισαγωγής.

International Dropshipping: Προκλήσεις

Ας δούμε τι διεθνές drop shipping Οι προκλήσεις αναμένουν εκείνους που σκοπεύουν να πάνε διεθνώς. Τα ακόλουθα 8 θέματα πρέπει να μελετηθούν πριν ξεκινήσετε μια διεθνή drop shipping επιχείρηση.
  • Βρείτε προμηθευτές - Μπορείτε να ρωτήσετε τον τρέχοντα προμηθευτή σας εάν αυτός / αυτή πέφτει σε όλο τον κόσμο. Ή χρησιμοποιήστε πηγές όπως Spocket or AliExpress. Και στις δύο αγορές, υπάρχουν έμποροι από την Κίνα που αποσύρουν προϊόντα διεθνώς. Εάν είστε μπερδεμένοι με την επιλογή μεταξύ προμηθευτών με έδρα τις ΗΠΑ ή προμηθευτών με έδρα την Κίνα
  • Υπολογίστε τα έξοδα παράδοσης - Επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για να μάθετε σχετικά με τα έξοδα για περαιτέρω υπολογισμό. Ή επισκεφτείτε μια σελίδα προϊόντος στην αγορά Dropwow για να δείτε ένα κόστος αποστολής εκεί.
  • Επίλυση ζητήματος τελωνειακής χρέωσης - Αυτό είναιformation μπορεί επίσης να παρέχεται από τον μεταφορέα σας. Ωστόσο, τα μη ακριβά είδη που συχνά επιλέγουν οι αποστολείς δεν απαιτούν συνήθως τελωνειακές χρεώσεις.
  • Χρησιμοποιήστε το ePacket - Συνεργαστείτε με προμηθευτές που παρέχουν το ePacket. Αυτή η μέθοδος αποστολής είναι η καλύτερη αν συνεργαστείτε με Κινέζους εμπόρους. Είναι διαθέσιμο για πολλές χώρες, είναι πολύ φθηνότερο από άλλες παραλλαγές μέσω του έχει όρια (μικρά και ελαφριά πακέτα) που δεν περιορίζουν στην πραγματικότητα το dropshippers. Μάθε περισσότερα σχετικά με το ePacket και τα όριά του.
  • Βρείτε προϊόντα - Επιλέξτε προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν εύκολα (ελαφρύ, μικρό, όχι ευαίσθητο).
  • Ρυθμίστε τις τιμές αποστολής - Μπορείτε να ρυθμίσετε τις τιμές αποστολής στο κατάστημά σας. Υπάρχουν δύο παραλλαγές για να το κάνετε - ανά τιμή ή κατά βάρος. Η τιμή αποστολής που επηρεάζεται από την τιμή θα εξαρτηθεί από την τιμή παραγγελίας. Η άλλη παραλλαγή θα εξαρτηθεί από το συνολικό βάρος σε αντάλλαγμα. Μάθετε περισσότερα για κάθε παραλλαγή και πώς να ρυθμίσετε τις τιμές αποστολής
  • Εφαρμογή μετατροπέα νομισμάτων εφαρμογή για να βοηθήσετε τους πελάτες σας. Βρείτε την εφαρμογή στο Shopify App Store.
  • Μην μεταφράζετε – Μερικές φορές οι αρχάριοι ρωτούν αν πρέπει να κάνουν μια μετάφραση ή όχι πριν ξεκινήσουν την προώθηση σε άλλες χώρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι dropshippers δεν το κάνουν. Καθώς δεν υπάρχουν όρια για τη στόχευση άλλων εθνών όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία κ.λπ. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται για τη μετάφραση του κειμένου σε κατάστημα. Η διαφήμιση, τα email και η διαδικτυακή συνομιλία σας για υποστήριξη πελατών θα πρέπει επίσης να μεταφραστούν και το Google Translate δεν θα σας βοηθήσει πολύ. Εστιάστε πρώτα στις πωλήσεις σας αλλά όχι στην τοπική προσαρμογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου