Slide show

Γιατί η Ιστοσελία μου έχει χαμηλή επισκεψιμότητα ??

ultimate seo

Μήπως έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας αλλά δεν την επισκέπτεται κανένας , μην ανησυχείτε αυτό συμβαίνει στο 95% των ιστοσελίδων , Η μήπως πρέπει να ανησυχείτε ???
**Ο σωστός σχεδιασμός S.E.O

Τι είναι η Μηχανές αναζήτησης και το S.E.O (Search engine optimization)

6.1 Τι είναι η Μηχανές αναζήτησης
Καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι πραγματοποιούν αναζητήσεις στο διαδίκτυο για τα πάντα, από αεροπορικά εισιτήρια μέχρι ζωολογικούς κήπους. Βλέπετε εδώ τις εκατομμύρια ευκαιρίες για να βρείτε νέους πελάτες; Πώς όμως θα αδράξετε αυτές τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την επίδοσή σας στις μηχανές αναζήτησης;

Με απλά λόγια η μηχανή αναζήτησης είναι μια εφαρμογή (λογισμικό , software) που επιτρέπει την αναζήτηση κειμένων και αρχείων στο Διαδίκτυο. Αποτελείται από ένα πρόγραμμα υπολογιστή που βρίσκεται σε έναν ή περισσότερους υπολογιστές στους οποίους δημιουργεί μια βάση δεδομένων με τις πληροφορίες που συλλέγει από το διαδίκτυο, και το διαδραστικό περιβάλλον που εμφανίζεται στον τελικό χρήστη.

6.2 Τι είναι το Search engine optimization
Το SEO Search engine optimization είναι Μια λίστα ενεργειών που πρέπει να κάνουμε στην ιστοσελίδα μας (Η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας μας) με σκοπό να βοηθήσουμε τις μηχανές αναζήτησης να μας διαβάσουν και να μας κατατάξουν σωστά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου