Slide show

THE ULTIMATE GUIDE - Πώς να βρείτε και να εργαστείτε με αξιόπιστους προμηθευτές Dropshipping

 


Μία από τις πιο κοινές ερωτήσεις που θέτουν οι επίδοξοι επιχειρηματίες είναι: Ποιος είναι ο καλύτερος προμηθευτής dropshipping για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου μου; 

Ένας κατάλογος προμηθευτών dropshipping είναι μια βάση δεδομένων προμηθευτών που οργανώνεται ανά αγορά, θέση ή προϊόν. Πολλοί κατάλογοι χρησιμοποιούν κάποια διαδικασία διαλογής για να διασφαλίσουν ότι οι προμηθευτές που αναφέρονται είναι γνήσιοι χονδρέμποροι. Τα περισσότερα διευθύνονται από εταιρείες κερδοσκοπικού χαρακτήρα που χρεώνουν τέλος για πρόσβαση στον κατάλογό τους.

Ενώ οι κατάλογοι μελών μπορούν να είναι χρήσιμοι, ειδικά για ιδέες ανταλλαγής ιδεών, δεν είναι καθόλου απαραίτητοι. Εάν γνωρίζετε ήδη το προϊόν ή τη θέση αποστολής που θέλετε να πουλήσετε, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε τους κυριότερους προμηθευτές στην αγορά σας με λίγο σκάψιμο και τις τεχνικές που συζητήθηκαν παραπάνω. Επιπλέον, μόλις  ξεκινήσετε μια επιχείρηση, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ξανά τον κατάλογο, εκτός εάν χρειαστεί να βρείτε προμηθευτές για άλλα προϊόντα.

Τούτου λεχθέντος, οι κατάλογοι προμηθευτών είναι ένας βολικός τρόπος για γρήγορη αναζήτηση ή / και περιήγηση σε μεγάλο αριθμό προμηθευτών σε ένα μέρος και είναι ιδανικοί για ιδέες ανταλλαγής ιδεών για προϊόντα που πωλούν ή για να μπουν στην αγορά. Εάν έχετε έλλειψη χρόνου και θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα, οι κατάλογοι προμηθευτών μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί προμηθευτές και εταιρείες, και μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση όλων αυτών είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του οδηγού. Αντ 'αυτού, έχουμε επισημάνει μερικούς από τους πιο γνωστούς καταλόγους προμηθευτών dropshipping στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι δεν υποστηρίζουμε κανέναν από αυτούς τους καταλόγους, απλώς σας παρέχουμε ορισμένες επιλογές.

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο την επιλογή της καλύτερης εταιρείας παροχής ειδών αποστολής για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, θα εξετάσουμε αυτούς τους βασικούς παράγοντες:

  • Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής. Πού βρίσκεται ο προμηθευτής τοποθεσίες; Πόσο διαρκεί η παραγωγή αφού ο πελάτης έχει παραγγείλει;
    • Τύποι προϊόντων. Ποιοι τύποι προϊόντων κάνουν στάνταρ; 
    • Συνιστάται για. Είναι αυτός ο προμηθευτής κατάλληλος για αρχάριους ή έμπειρους πόνους;
    Oberlo (shopify app)

    Το Oberlo είναι μια πλατφόρμα dropshipping που διευκολύνει την εύρεση προϊόντων στο AliExpress για πώληση στο κατάστημα Shopify . Ο ιστότοπος προσφέρει πάνω από 30.000 από τα καλύτερα προϊόντα σταγονόμετρα σε 60+ εξειδικευμένες κατηγορίες από προμηθευτές σε όλο τον κόσμο. Το Oberlo προσφέρει δωρεάν εγγραφή, με προγράμματα πληρωμής από 29,99 $ / μήνα.

    Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής: Η Oberlo σας συνδέει με προμηθευτές σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Κάθε προσφέρει συνήθως πολλές επιλογές αποστολής για την αποστολή προϊόντων στους πελάτες σας. Μπορείτε να βρείτε ποιες μεθόδους αποστολής χρησιμοποιεί ένας προμηθευτής σε κάθε σελίδα προϊόντος στην εφαρμογή Oberlo

    How dropshipping works with Oberlo Shopify Help Center

    Οι δημοφιλείς μέθοδοι αποστολής περιλαμβάνουν:

    • China Post. Δωρεάν / προσιτά έξοδα αποστολής. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει 20-50 ημέρες.
    • ePacket . Δωρεάν / προσιτά έξοδα αποστολής. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει 15-30 ημέρες.
    • UPS / DHL / FedEx. Εξπρές έξοδα αποστολής. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 5–15 ημερών.
    • AliExpress Αποστολή. Προσιτό κόστος αποστολής. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει έως και 15 ημέρες. 

    Οι προμηθευτές μπορούν να έχουν αποθήκες σε διάφορες τοποθεσίες, επομένως οι χρόνοι και τα έξοδα αποστολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις χώρες που θέλετε να στοχεύσετε. 

    Τύποι προϊόντων: Μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε, όπως αντίκες, βραχιόλια, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, γυαλιά ηλίου, είδη γάμου, έπιπλα και άλλα.

    Συνιστάται για: τόσο αρχάριους όσο και βετεράνους.

    CJDropshipping (U.S.A) Το CJDropshipping είναι μια αγορά που επιτρέπει στους λιανοπωλητές να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους με προσιτό τρόπο. Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε προϊόντα στο κατάστημά σας στο Shopify, συνήθως σε τιμή χαμηλότερη από εκείνη του AliExpress, που προέρχεται απευθείας από τις αγορές του 1688 και του Taobao . Είναι επίσης μια δωρεάν εφαρμογή Shopify που μπορείτε να προσθέσετε στο κατάστημά σας παράλληλα με άλλες εφαρμογές dropshipping όπως το Oberlo. 

    Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής: Η CJDropshipping χρησιμοποιεί αποθήκες με έδρα τις ΗΠΑ για την εκτέλεση επεξεργασίας την ίδια μέρα για το κατάστημά σας. Λειτουργεί με USPS, UPS, DHL και FedEx. Αν στέλνετε από την Κίνα, έχει τη δική της γραμμή αποστολής που ονομάζεται CJPacket, η οποία μπορεί να παραδώσει προϊόντα στις ΗΠΑ σε επτά έως 12 ημέρες. 

    Τύποι προϊόντων: Οι αγορές 1668 και Taobao φιλοξενούν ανεξάρτητους σχεδιαστές και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στην Κίνα. Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια καταχωρίσεις στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του CJDropshipping και τα προϊόντα κυμαίνονται από βασικά στοιχεία έως δύσκολα να βρείτε αντικείμενα και ακόμη και εικονικά προϊόντα.

    Εάν ένα προϊόν δεν υπάρχει στην εφαρμογή CJDropshipping, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα και το CJDropshipping θα το αναφέρει μόλις εντοπίσει την καλύτερη πηγή. 

    Συνιστάται για: Λιανοπωλητές που θέλουν ένα σημείο στάσης για όλα τα πράγματα, όπως προμήθεια προϊόντων, επεξεργασία παραγγελιών, εκπλήρωση και γρήγορη αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

    SupplyMeDirect (US, UK, and European markets)

    Το SupplyMeDirect είναι ένας προμηθευτής χονδρικής που βοηθά την επιχειρηματική σας κλίμακα. Η εφαρμογή προσφέρει ιδιωτική επισήμανση και αξιόπιστη προμήθεια για την πώληση επώνυμων προϊόντων και την αύξηση των κερδών. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή Shopify που υποστηρίζεται από μια ειδική ομάδα υποστήριξης στην οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε όλο το 24ωρο.

    Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής: Το SupplyMeDirect είναι μοναδικό επειδή σχεδόν το 60% του αποθέματος του κατοικεί σε αποθήκες με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Αυτό καθιστά την αποστολή γρήγορη και αξιόπιστη, με μέσο χρόνο παράδοσης τέσσερις έως επτά ημέρες. 

    Τύποι προϊόντων: Οτιδήποτε από ενδύματα έως μαγειρικά σκεύη, παιχνίδια έως αξεσουάρ και άλλα.

    Συνιστάται για: Dropshippers που σκοπεύουν να πουλήσουν διεθνώς και θέλουν γρήγορη αποστολή. 

    CROV ( multi-channel )

    Η CROV συνδέει τους λιανοπωλητές με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από έναν ελεγμένο κατάλογο προμηθευτών των ΗΠΑ. Αυτή είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή Shopify για τη συμπλήρωση του καταστήματός σας με αντικείμενα και αυτοματοποίηση παραγγελιών. 

    Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής: Η αποστολή είναι διαθέσιμη σε 42 χώρες. Το κόστος εξαρτάται από τους προμηθευτές και τις μεθόδους αποστολής τους, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κάθε σελίδα λεπτομερειών προϊόντος στον κατάλογο. Η CROV διαθέτει αποθήκη ΗΠΑ για αποστολή εγχώριων παραγγελιών πιο γρήγορα. 

    Τύποι προϊόντων: Η CROV προσφέρει περισσότερα από 35.000 προϊόντα σε περισσότερες από 20 διαφορετικές τάσεις από επιλεγμένους προμηθευτές. 

    Συνιστάται για: Πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλουν να πουλήσουν μοναδικά προϊόντα στο Shopify, το Amazon και το eBay. 

    Modalyst (US clothing)

    Το Modalyst είναι μια αυτοματοποιημένη εφαρμογή dropshipping για διαδικτυακά καταστήματα. Είναι γνωστό για την προσφορά προϊόντων από επωνυμίες όπως Calvin Klein, DSquare, Dolce & Gabbana και πιο γνωστές μάρκες που θα λατρέψουν οι αγοραστές. Η Modalyst προσφέρει επίσης μια επιμελημένη λίστα ανεξάρτητων και μοντέρνων εμπορικών σημάτων για κάθε κοινό-στόχο. 

    Η πλατφόρμα έχει μια επίσημη συνεργασία API με το AliExpress Dropshipping , δίνοντάς σας πρόσβαση σε εκατομμύρια προϊόντα που μπορείτε να προσθέσετε στο κατάστημά σας με ένα κλικ μέσω μιας επέκτασης Google Chrome.

    Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής: Η Modalyst διαθέτει τη δική της αγορά προμηθευτών και επωνυμιών των ΗΠΑ που μπορούν να στέλνουν παραγγελίες εσωτερικού από έξι έως οκτώ ημέρες, δωρεάν. Διατίθενται επίσης προμηθευτές dropshipping στο Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλιανοί dropshippers. Οι επιχειρήσεις μπορούν να μεταφέρουν σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, εξαιρουμένων των χωρών της Νοτίου Αμερικής και της Αφρικής. 

    Τύποι προϊόντων: Γενικά, με έμφαση στην πολυτέλεια και τις μοντέρνες μάρκες. Το Modalyst είναι επίσης μέρος του Προγράμματος Booster AliExpress, το οποίο παρέχει στα dropshippers πρόσβαση σε έναν ατελείωτο κατάλογο προϊόντων. 

    Συνιστάται για: Shopify χρήστες που θέλουν να προσθέσουν μοναδικά προϊόντα στα καταστήματά τους. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε προϊόντα με τη δική σας επωνυμία χρησιμοποιώντας το Πρόγραμμα ιδιωτικής ετικέτας Modalyst. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Pro, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις μάρκες premium και τους προμηθευτές που προσφέρει η Modalyst.

    dropnShop (French products)

    Το DropnShop είναι μια εφαρμογή dropshipping για το Shopify που προσφέρει γαλλικά προϊόντα για πώληση στο διαδίκτυο. Προέρχεται απόθεμα από κορυφαία γαλλικά εργοστάσια και, λόγω σχέσεων με χιλιάδες κατασκευαστές, λαμβάνει αιτήματα από συνεργάτες ηλεκτρονικού εμπορίου για να βοηθήσει στη διαφοροποίηση του καταλόγου προϊόντων σας και να αναπτύξει την επιχείρησή σας. Διατίθεται δωρεάν πακέτο. 

    Πληροφορίες τοποθεσίας και αποστολής: Το DropnShop συνεργάζεται με διαφορετικούς προμηθευτές για την παροχή παγκόσμιας αποστολής με λογικό κόστος. Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές πληροφορίες αποστολής, αλλά μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στη σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος στην εφαρμογή.

    Τύποι προϊόντων: Θέλετε να πουλήσετε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς από τη Γαλλία στο κατάστημά σας; Μπορείτε με το DropnShop. Ο προμηθευτής προσφέρει επίσης χιλιάδες SKU σε διάφορες κατηγορίες, από παιδικά παιχνίδια έως προϊόντα περιποίησης μαλλιών και δέρματος, όλα 100% φτιαγμένα στη Γαλλία. 

    Συνιστάται για: Καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλουν να προσθέσουν γαλλικά προϊόντα στον κατάλογό τους. 

    Worldwide Brands Best (Amazon,Shopify)

    Το Worldwide Brands , που ιδρύθηκε το 1999, είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς καταλόγους προμηθευτών. Διαφημίζει ότι περιλαμβάνει μόνο προμηθευτές που πληρούν ένα σύνολο οδηγιών, για τη διασφάλιση νόμιμων, ποιοτικών χονδρεμπόρων. Έχουμε χρησιμοποιήσει τον κατάλογο στο παρελθόν για να βρούμε νόμιμους χονδρεμπόρους και να κάνουμε ανταλλαγή ιδεών για εξειδικευμένες ιδέες και το βρήκαμε χρήσιμο. 

    Επιλογές τοποθεσίας και αποστολής: Το Worldwide Brands εξυπηρετεί λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία είναι ένας κατάλογος προμηθευτών, επομένως τα έξοδα αποστολής και οι τοποθεσίες εξαρτώνται από τον προμηθευτή χονδρικής πώλησης που βρίσκετε μέσω της πλατφόρμας. 

    Τύποι προϊόντων: Αν και στον κατάλογο λείπουν ορισμένοι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαστήκαμε, περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή νόμιμων χονδρεμπόρων. Υπάρχουν πάνω από 16 εκατομμύρια πιστοποιημένα προϊόντα χονδρικής για να διαλέξετε σε ειδικές θέσεις, όπως είδη για κατοικίδια, κοσμήματα και ρολόγια, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, διακόσμηση σπιτιού, ενδύματα και άλλα.

    Συνιστάται για: Εάν θέλετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο ποιότητας σε όλη τη διάρκεια της ζωής και είστε άνετοι με μια μεγαλύτερη εφάπαξ πληρωμή, το Worldwide Brands είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

    SaleHoo (Amazon dropshipping)
    SaleHoo Dropship // Automate Shopify & AliExpress Dropshipping

    Ο κατάλογος προμηθευτών SaleHoo απαριθμεί περισσότερους από 8.000 προμηθευτές μαζικής αγοράς και αποστολής και φαίνεται να εξυπηρετεί σημαντικά τους εμπόρους στο eBay και το Amazon. Παρόλο που δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ το SaleHoo για να προμηθευτούμε προϊόντα, η ετήσια τιμή των 67 $ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές αξίες μεταξύ των καταλόγων προμηθευτών και περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. 

    Τοποθεσίες και πληροφορίες αποστολής: Το SaleHoo εξυπηρετεί τις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας.

    Τύποι προϊόντων: Η πηγή αποθέματος του SaleHoo είναι το AliExpress. Μπορείτε να βρείτε προ-ελεγμένους προμηθευτές από μια ποικιλία από δημοφιλείς και κερδοφόρες θέσεις και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε αντικείμενα απευθείας στο κατάστημά σας στο Shopify. 

    Συνιστάται για: Εάν θέλετε να πληρώνετε μια ετήσια συνδρομή - ή χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε προσωρινά έναν κατάλογο και ένα ερευνητικό εργαλείο προσωρινά - το SaleHoo μπορεί να αξίζει μια ματιά.

    Doba ( dropshipping για το eBay )


    Αντί να απαριθμεί απλώς τους προμηθευτές, η Doba ενσωματώνεται με dropshippers (εξ ου και γιατί έχει μόνο 165 προμηθευτές), επιτρέποντάς σας να κάνετε παραγγελίες με πολλές αποθήκες χρησιμοποιώντας την κεντρική διεπαφή της. Η ιδιότητα μέλους περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο Push-to-Marketplace που αυτοματοποιεί τη διαδικασία καταχώρησης στοιχείων στο eBay.

    Το κεντρικό σύστημα της Doba προσφέρει περισσότερη ευκολία από τους άλλους καταλόγους, κάτι που φαντάζουμε είναι γιατί το τέλος των 60 $ / μήνα είναι σημαντικά υψηλότερο από άλλους καταλόγους. Εάν δώσετε υψηλή αξία στην ευκολία και μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε μεταξύ των προμηθευτών τους, η διεπαφή της Doba μπορεί να αξίζει το κόστος.

    Τοποθεσίες και πληροφορίες αποστολής: Αποστολή παγκοσμίως, οι τιμές εξαρτώνται από μεμονωμένους προμηθευτές και τις τιμές που έχετε ορίσει. 

    Τύποι προϊόντων: Πάνω από δύο εκατομμύρια προϊόντα με αξιοπρεπή περιθώρια κέρδους

    Συνιστάται για: Εάν μπορείτε να προσδιορίσετε μόνοι σας προμηθευτές ποιότητας και δεν σας πειράζει να συνεργαστείτε απευθείας μαζί τους, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου 700 $ / έτος. Εάν υπάρχουν μόνο μερικοί βασικοί προμηθευτές στη θέση σας - μειώνοντας τον αριθμό των μερών με τα οποία πρέπει να συντονιστείτε - η Ντόμπα μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

    Wholesale Central

    Σε αντίθεση με πολλούς άλλους καταλόγους, δεν υπάρχει καμία χρέωση για αναζήτηση στο Χονδρικό Κέντρο για προμηθευτές, διότι χρεώνει στους προμηθευτές μια αμοιβή για καταχώριση και εμφανίζει διαφημίσεις στον ιστότοπό τους. Ισχυρίζεται επίσης ότι ελέγχει και ελέγχει όλους τους προμηθευτές, για να διασφαλίσει ότι είναι νόμιμοι και αξιόπιστοι.

    Τοποθεσίες και πληροφορίες αποστολής: προμηθευτές με έδρα στις ΗΠΑ · η αποστολή εξαρτάται από τον προμηθευτή με τον οποίο συνεργάζεστε. 

    Τύποι προϊόντων: Πάνω από 1.400 προμηθευτές σταγονιδίων με προϊόντα 700K  

    Συνιστάται για: Είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με δωρεάν και δεν υπάρχει βλάβη στην περιήγηση στις καταχωρίσεις στο Wholesale Central, αλλά θα πρέπει να είστε λίγο πιο διακριτικοί. Ορισμένοι από τους προμηθευτές που βρήκαμε φαίνεται να είναι λιανοπωλητές που πωλούν στο κοινό σε τιμές «χονδρικής» - όχι κάτι που θα έκανε ένας προμηθευτής όταν προσφέρει πραγματικές τιμές χονδρικής. Έτσι, ενώ είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες χονδρικής, ίσως θελήσετε να είστε λίγο πιο εμπεριστατωμένοι με τη δέουσα επιμέλεια.

    AliExpressς Κίνα 

    How to Dropship from AliExpress with No Money (2021 Guide)
    Το AliExpress είναι μια πλατφόρμα χονδρικής και αποστολής που συνδέει καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου με προμηθευτές και προϊόντα. Η πλειονότητα των εμπόρων που πωλούν μέσω της AliExpress εδρεύει στην Κίνα και προμηθεύει τα προϊόντα τους από την περιοχή. Είναι ανοιχτό σε άτομα σε όλο τον κόσμο δωρεάν. 

    Τοποθεσίες και πληροφορίες αποστολής: Το AliExpress αποστέλλει σε 254 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα πακέτα που αποστέλλονται με τυπική αποστολή ενδέχεται να διαρκέσουν από 15 έως 45 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν. Εάν πληρώνετε για έξοδα αποστολής, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ επτά και 15 εργάσιμων ημερών.

    Τύποι προϊόντων: Υπάρχουν πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα στο AliExpress, σε κατηγορίες όπως μόδα, παιχνίδια, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, προϊόντα μαλλιών και ομορφιάς, κοσμήματα, έπιπλα, ακόμη και αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

    Συνιστάται για: Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι βετεράνοι dropshippers μπορούν να χρησιμοποιήσουν το AliExpress για να βρουν δημοφιλή προϊόντα, να κάνουν έρευνα αγοράς, να δημιουργήσουν σχέσεις με προμηθευτές και να παραγγείλουν χονδρική. 

    AliBaba  Κίνα


    Το AliBaba είναι μια αγορά B2B που συνδέει αγοραστές και πωλητές. Η πλατφόρμα είναι περισσότερο για χονδρεμπόρους και όχι μεμονωμένους πωλητές και διευκολύνει τις συναλλαγές απευθείας με τους κατασκευαστές. Οι προμηθευτές παρέχουν μαζικά αντικείμενα και μπορούν να εκπληρώσουν παραγγελίες για την επιχείρησή σας. 

    Τοποθεσίες και πληροφορίες αποστολής: Η αποστολή από την Alibaba μπορεί να διαρκέσει χρόνο ανάλογα με το πού ζείτε. Μπορείτε να περιμένετε έως και έξι εβδομάδες για παραδόσεις. Για να μειώσετε το κόστος, μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε με φορτίο ή αεροπορικώς, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να σχεδιάσετε ανάλογα. 

    Τύποι προϊόντων: Η AliBaba διαθέτει περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια ηλεκτρονικές βιτρίνες προμηθευτών και περισσότερες από 5.900 κατηγορίες. 

    Συνιστάται για: Προχωρημένους πελάτες που προτιμούν την κατασκευή ιδιωτικών ετικετών και θέλουν να αγοράσουν προϊόντα χύμα σε επίπεδο διανομής για πώληση ως καταναλωτικά είδη.

    Πώς να βρείτε προμηθευτές dropshipping

    Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, οι προμηθευτές δεν δημιουργούνται όλοι ίσοι. Στον κόσμο του dropshipping, όπου ο προμηθευτής είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος της διαδικασίας ολοκλήρωσης του dropshipping , είναι ακόμη πιο σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με κορυφαίους παίκτες.

    Πριν επικοινωνήσετε με τους προμηθευτές

    Εντάξει, οπότε έχετε βρει αρκετούς συμπαγείς προμηθευτές και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε - υπέροχο! Αλλά προτού αρχίσετε να επικοινωνείτε με εταιρείες, θα θελήσετε να έχετε όλες τις πάπιες σας στη σειρά.

    Πρέπει να είσαι νόμιμος

    Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι περισσότεροι νόμιμοι χονδρέμποροι θα απαιτήσουν απόδειξη ότι είστε νόμιμη επιχείρηση προτού σας επιτρέψετε να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό. Οι περισσότεροι χονδρέμποροι αποκαλύπτουν την τιμολόγηση τους μόνο σε εγκεκριμένους πελάτες, οπότε θα πρέπει να ενσωματωθείτε νόμιμα προτού δείτε το είδος των τιμών που θα λάβετε. Εδω θα πρέπει να τονίσω οτι πρίν κάνετε οποιαδήποτε επιχείρηση πρεπει να συμβουλευτείτε το λογιστή σας

    Συμπέρασμα? Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενσωματωθεί νόμιμα πριν επικοινωνήσετε με τους προμηθευτές! Αν ψάχνετε μόνο για μερικές βασικές ερωτήσεις ("Είστε dropship;" "Φέρτε το εμπορικό σήμα X;"), δεν θα χρειαστεί να παράσχετε καμία τεκμηρίωση. Αλλά μην περιμένετε να ξεκινήσετε χωρίς να έχετε ρυθμίσει σωστά την επιχείρησή σας. 

    Κατανοήστε πώς εμφανίζονται

    Οι χονδρέμποροι βομβαρδίζονται διαρκώς από άτομα με «μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια» που τους πιάνουν με ερωτήσεις, παίρνουν πολύ χρόνο και στη συνέχεια ποτέ δεν παραγγέλνουν τίποτα. Έτσι, εάν ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση, να γνωρίζετε ότι πολλοί προμηθευτές δεν πρόκειται να βγουν από το δρόμο τους για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

    Οι περισσότεροι θα χαρούν να σας δημιουργήσουν έναν λογαριασμό σταγονόμετρου, εάν το προσφέρουν. Αλλά μην ζητήσετε έκπτωση ή μην ξοδεύετε ώρες δένοντας τους αντιπροσώπους πωλήσεών τους στο τηλέφωνο προτού πραγματοποιήσετε μια μεμονωμένη πώληση. Θα κερδίσει γρήγορα κακή φήμη και θα βλάψει τη σχέση σας με τον προμηθευτή.

    Εάν πρέπει να υποβάλετε ειδικά αιτήματα (ας πούμε, προσπαθώντας να πείσετε έναν προμηθευτή να πέσει όταν δεν το κάνει κανονικά), πρέπει να αποκτήσετε αξιοπιστία. Να είστε οριστικοί για τα επιχειρηματικά σας σχέδια ("Κυκλοφορούμε αυτόν τον ιστότοπο στις 20 Ιανουαρίου") αντί να χρησιμοποιήσουμε ασταθή ρητορική ("Σκέφτομαι ίσως να ξεκινήσω μια επιχείρηση σύντομα"). Και φροντίστε να γνωστοποιήσετε τυχόν επαγγελματικές επιτυχίες που είχατε στο παρελθόν - ειδικά με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ - που θα σας βοηθήσουν με τη νέα σας επιχείρηση.

    Πρέπει να πείσετε τους προμηθευτές ότι η ταλαιπωρία της ικανοποίησης των ειδικών αιτημάτων σας θα αποδώσει στο δρόμο όταν γίνετε μια επιτυχημένη εταιρεία αποστολής και θα αρχίσετε να τους προσφέρετε πολλά.

    Μην φοβάστε το τηλέφωνο

    Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για προμηθευτές είναι απλά να σηκώνει το τηλέφωνο και να κάνει την κλήση. Για πολλούς, αυτή είναι μια παράλυτη προοπτική. Ίσως να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ορισμένα ζητήματα, αλλά πιο συχνά, δεν θα χρειαστεί να σηκώσετε το τηλέφωνο για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

    Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζετε. Οι προμηθευτές είναι εξοικειωμένοι με το να τους καλούν οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των νέων επιχειρηματιών. Είναι πιθανό να βρείτε κάποιον που είναι φιλικός και περισσότερο από χαρούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Ακολουθεί μια συμβουλή που θα σας βοηθήσει: απλώς γράψτε τις ερωτήσεις σας εκ των προτέρων. Είναι εκπληκτικό πόσο πιο εύκολο είναι να κάνετε την κλήση όταν έχετε μια λίστα με προ-γραπτές ερωτήσεις.

    Οι μεγάλοι προμηθευτές dropshipping τείνουν να έχουν πολλά από τα ακόλουθα έξι χαρακτηριστικά:

    Επικεντρωμένο προσωπικό και εστίαση στη βιομηχανία

    Οι κορυφαίοι προμηθευτές διαθέτουν έμπειρους αντιπροσώπους πωλήσεων που γνωρίζουν πραγματικά τη βιομηχανία και τις σειρές προϊόντων τους. Η δυνατότητα να καλέσετε έναν αντιπρόσωπο με ερωτήσεις είναι ανεκτίμητη, ειδικά αν ξεκινάτε ένα κατάστημα σε μια θέση που δεν γνωρίζετε υπερβολικά.

    Αφιερωμένοι εκπρόσωποι υποστήριξης

    Η ποιότητα του dropshippers πρέπει να σας αναθέσει έναν μεμονωμένο αντιπρόσωπο πωλήσεων υπεύθυνο για τη φροντίδα σας και τυχόν ζητήματα που έχετε. Έχουμε ασχοληθεί με χονδρεμπόρους που δεν εκχωρούν συγκεκριμένους αντιπροσώπους και το μισούμε. Τα προβλήματα χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν και συνήθως πρέπει να γοητεύουμε τους ανθρώπους για να αντιμετωπίσουμε ένα ζήτημα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε έναν μόνο προμηθευτή που να είναι υπεύθυνος για την επίλυση των προβλημάτων σας.

    Επενδύεται στην τεχνολογία

    Ενώ υπάρχουν πολλοί καλοί προμηθευτές με ξεπερασμένους ιστότοπους, ένας προμηθευτής που κατανοεί τα οφέλη της - και επενδύει σε μεγάλο βαθμό - στην τεχνολογία είναι συνήθως μια ευχαρίστηση να συνεργαστεί. Λειτουργίες όπως το απόθεμα σε πραγματικό χρόνο, ένας ολοκληρωμένος ηλεκτρονικός κατάλογος, προσαρμόσιμες ροές δεδομένων και ένα ιστορικό παραγγελιών με δυνατότητα αναζήτησης στο διαδίκτυο είναι καθαρή πολυτέλεια για τους εμπόρους στο διαδίκτυο και μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις λειτουργίες σας.

    Μπορεί να λάβει παραγγελίες μέσω email

    Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα μικρό ζήτημα, αλλά το να καλείτε κάθε παραγγελία ή να το τοποθετείτε χειροκίνητα στον ιστότοπο, καθιστά την επεξεργασία παραγγελιών πολύ πιο χρονοβόρα.

    Σε κεντρική τοποθεσία

    Εάν το καταστημά σας απευθύνεται σε μια μεγάλη χώρα όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε ένα dropshipper που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, καθώς τα πακέτα μπορούν να φτάσουν περισσότερο από το 90% της χώρας εντός δύο έως τριών εργάσιμων ημερών. Όταν ένας προμηθευτής βρίσκεται σε μια από τις ακτές, μπορεί να χρειαστούν περισσότερο από μία εβδομάδα για την αποστολή παραγγελιών σε ολόκληρη τη χώρα. Οι προμηθευτές που βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία σας επιτρέπουν να υπόσχετε σταθερά ταχύτερους χρόνους παράδοσης, εξοικονομώντας δυνητικά χρήματα για έξοδα αποστολής.

    Οργανωμένη και αποτελεσματική

    Ορισμένοι προμηθευτές διαθέτουν ικανό προσωπικό και εξαιρετικά συστήματα που οδηγούν σε αποτελεσματική και ως επί το πλείστον εκπλήρωση χωρίς σφάλματα. Άλλοι θα χτυπήσουν κάθε τέταρτη σειρά και θα σας κάνουν να θέλετε να σκίσετε τα μαλλιά σας. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο ικανός είναι ένας προμηθευτής χωρίς να τον χρησιμοποιήσει πραγματικά.

    Αν και δεν θα σας δώσει μια πλήρη εικόνα, η υποβολή μερικών μικρών δοκιμαστικών παραγγελιών μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη αίσθηση του τρόπου λειτουργίας ενός προμηθευτή. Μπορείς να δεις:

    • Πώς χειρίζεται τη διαδικασία παραγγελίας
    • Πόσο γρήγορα αποστέλλονται τα αντικείμενα
    • Πόσο γρήγορα ακολουθεί τις πληροφορίες παρακολούθησης και ένα τιμολόγιο
    • Η ποιότητα της εργασίας πακέτου κατά την άφιξη του αντικειμένου

    Πριν αναζητήσετε προμηθευτές, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κάνετε διάκριση μεταξύ νόμιμων προμηθευτών χονδρικής και καταστημάτων λιανικής που παρουσιάζονται ως προμηθευτές χονδρικής. Ένας πραγματικός χονδρέμπορος αγοράζει απευθείας από τον κατασκευαστή και συνήθως θα μπορεί να σας προσφέρει σημαντικά καλύτερες τιμές.

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Γιατί αποτυχαίνουν το 99% των καταστημάτων dropshiping

    Πώς να εντοπίσετε ψεύτικες εταιρείες

    Ανάλογα με το πού ψάχνετε, πιθανότατα θα συναντήσετε μεγάλο αριθμό "ψεύτικων" χονδρεμπόρων. Δυστυχώς, οι νόμιμοι χονδρέμποροι είναι παραδοσιακά φτωχοί στο μάρκετινγκ και τείνουν να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μη γνήσιοι χονδρέμποροι - συνήθως μόνο οι μεσαίοι - να εμφανίζονται συχνότερα στις αναζητήσεις σας, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

    Οι ακόλουθες συμβουλές για την αποστολή θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε εάν ο χονδρεμπόρος είναι νόμιμος.

    Θέλουν τρέχουσες αμοιβές

    Οι πραγματικοί χονδρέμποροι δεν χρεώνουν στους πελάτες τους μηνιαία προμήθεια για το προνόμιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της παραγγελίας από αυτούς. Εάν ένας προμηθευτής ζητήσει μηνιαία συνδρομή ή τέλος υπηρεσίας, πιθανότατα δεν είναι νόμιμο.

    Είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ προμηθευτών και καταλόγων προμηθευτών. Οι κατάλογοι προμηθευτών είναι κατάλογοι προμηθευτών χονδρικής που οργανώνονται ανά τύπο προϊόντος ή αγορά και εξετάζονται για να διασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές είναι νόμιμοι. Οι περισσότεροι κατάλογοι θα χρεώσουν μια χρέωση, είτε εφάπαξ είτε σε εξέλιξη, οπότε δεν πρέπει να το θεωρείτε ως σημάδι ότι ο ίδιος ο κατάλογος είναι παράνομος. 

    Πωλούν στο κοινό

    Για να λάβετε γνήσιες τιμές χονδρικής, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό χονδρικής, να αποδείξετε ότι είστε νόμιμη επιχείρηση και να εγκριθείτε πριν από την πρώτη παραγγελία σας. Οποιοσδήποτε προμηθευτής χονδρικής που προσφέρει προϊόντα στο ευρύ κοινό σε «χονδρική» είναι απλώς ένας λιανοπωλητής που προσφέρει είδη σε φουσκωμένες τιμές.

    Αλλά εδώ είναι μερικές νόμιμες χρεώσεις αποστολής που πιθανότατα θα συναντήσετε: 

    Τέλη ανά παραγγελία

    Πολλοί dropshippers θα χρεώσουν ένα τέλος παραγγελίας που θα κυμαίνεται από 2 $ έως 5 $ ή περισσότερα, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα των αντικειμένων που αποστέλλονται. Αυτό είναι τυπικό στη βιομηχανία, καθώς το κόστος συσκευασίας και αποστολής μεμονωμένων παραγγελιών είναι πολύ υψηλότερο από το κόστος αποστολής μαζικής παραγγελίας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ελάχιστα μεγέθη παραγγελίας

    Ορισμένοι χονδρέμποροι θα έχουν ένα ελάχιστο αρχικό μέγεθος παραγγελίας, το οποίο είναι το χαμηλότερο ποσό που πρέπει να αγοράσετε για την πρώτη σας παραγγελία. Το κάνουν αυτό για να φιλτράρουν τους εμπόρους με παράθυρο που θα σπαταλήσουν το χρόνο τους με ερωτήσεις και μικρές παραγγελίες που δεν θα μεταφραστούν σε ουσιαστική επιχείρηση.

    Εάν σταματάτε, αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες επιπλοκές. Για παράδειγμα, τι κάνετε εάν ένας προμηθευτής έχει ελάχιστη παραγγελία 500 $ αλλά το μέσο μέγεθος παραγγελίας σας είναι περίπου 100 $; Δεν θέλετε να προπαραγγείλετε 500 $ προϊόν μόνο για το προνόμιο του ανοίγματος λογαριασμού.

    Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να προσφέρετε να προπληρώσετε τον προμηθευτή 500 $ για να δημιουργήσετε πίστωση μαζί του για να κάνετε αίτηση για τις παραγγελίες σας. Αυτό σας επιτρέπει να πληροίτε την ελάχιστη απαίτηση αγοράς του προμηθευτή (καθώς δεσμεύεστε να αγοράσετε τουλάχιστον 500 $ σε προϊόν) χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μία μόνο μεγάλη παραγγελία χωρίς αντίστοιχες παραγγελίες πελατών. 

    Συμβουλές για εργασία με χονδρεμπόρους

    Τώρα που μπορείτε να εντοπίσετε μια απάτη από την πραγματική συμφωνία, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την αναζήτηση προμηθευτών! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές, μερικές πιο αποτελεσματικές από άλλες. Οι παρακάτω μέθοδοι παρατίθενται κατά σειρά αποτελεσματικότητας και προτίμησης, με τις αγαπημένες μας μεθόδους να αναφέρονται πρώτα.

    Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή

    Αυτός είναι ο αγαπημένος μας τρόπος για να εντοπίσετε εύκολα νόμιμους προμηθευτές χονδρικής. Εάν γνωρίζετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να σταλεί , καλέστε τον κατασκευαστή και ζητήστε μια λίστα με τους διανομείς χονδρικής. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς τους χονδρεμπόρους για να δείτε αν έχουν σχέση με την αποστολή και να ρωτήσουν σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού. 

    Δεδομένου ότι οι περισσότεροι χονδρέμποροι μεταφέρουν προϊόντα από μια ποικιλία κατασκευαστών, αυτή η στρατηγική θα σας επιτρέψει να προμηθευτείτε γρήγορα μια επιλογή προϊόντων εντός της θέσης που εξερευνάτε. Αφού πραγματοποιήσετε μερικές κλήσεις προς τους κορυφαίους κατασκευαστές σε μια θέση, θα μπορείτε γρήγορα να εντοπίσετε τους κορυφαίους χονδρεμπόρους σε αυτήν την αγορά.

    Τι πρέπει να κάνει το λογισμικό που χρησιμοποιείτε

    • Εισαγωγή προϊόντων από προμηθευτές
    • Εκπληρώστε αυτόματα τις παραγγελίες 
    • Αυτόματες ενημερώσεις αποθέματος και τιμής
    • Εξατομίκευση προϊόντος
    • Αυτοματισμοί τιμολόγησης

    Αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Google

    Η χρήση της Google για την εύρεση προμηθευτών υψηλής ποιότητας μπορεί να φαίνεται προφανής, αλλά υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να θυμάστε:

    1. Πρέπει να κάνετε εκτενή αναζήτηση.  Οι χονδρέμποροι είναι τρομεροί στο μάρκετινγκ και την προώθηση, και σίγουρα δεν θα φτάσουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για "προμηθευτές χονδρικής για το προϊόν X". Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει να ανακαλύψετε πολλά αποτελέσματα αναζήτησης - πιθανώς εκατοντάδες - για να βρείτε τον ιστότοπο του χονδρέμπορου που αναφέρεται στη # 65.
    2. Μην κρίνετε από τον ιστότοπό τους.  Οι χονδρέμποροι είναι επίσης διαβόητοι για την κακή σχεδίαση ιστοσελίδων του '90 Έτσι, ενώ ένας ιστότοπος ποιότητας μπορεί να υποδηλώνει έναν καλό προμηθευτή σε ορισμένες περιπτώσεις, πολλοί νόμιμοι χονδρέμποροι έχουν αρχικές σελίδες που αξίζουν τον κόπο. Μην αφήσετε τον κακό σχεδιασμό να σας τρομάξει.
    3. Χρησιμοποιήστε πολλούς τροποποιητές λέξεων-κλειδιών.  Οι χονδρέμποροι δεν κάνουν εκτενή SEO για να διασφαλίσουν ότι θα βρείτε τους ιστότοπούς τους, οπότε ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε διάφορα ερωτήματα αναζήτησης. Μην σταματάτε απλώς στο "χονδρέμπορο [προϊόν]". Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τροποποιητές όπως "διανομέας", "μεταπωλητής", "χύμα", "αποθήκη" και "προμηθευτής".

    Παραγγελία από τον διαγωνισμό

    Εάν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε έναν προμηθευτή, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το παλιό τέχνασμα παραγγελίας από τον ανταγωνισμό. Δείτε πώς λειτουργεί: βρείτε έναν ανταγωνιστή που πιστεύετε ότι πέφτει και κάντε μια μικρή παραγγελία με αυτήν την εταιρεία. Όταν λάβετε το πακέτο, Google η διεύθυνση επιστροφής για να μάθετε ποιος ήταν ο αρχικός αποστολέας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα είναι προμηθευτής με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε.  

    Αυτή είναι μια τακτική που έχουμε ακούσει να συζητάμε από άλλους αλλά δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τον εαυτό μας. Και αν δεν καταφέρατε να βρείτε έναν προμηθευτή χρησιμοποιώντας τις άλλες τεχνικές που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να υπάρχει ένας καλός λόγος (για παράδειγμα, η αγορά είναι πολύ μικρή, δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση για να δικαιολογήσετε έναν προμηθευτή κ.λπ.). Λάβετε λοιπόν υπόψη αυτήν την τεχνική, αλλά μην βασίζεστε πολύ σε αυτήν.

    Παρακολουθήστε μια έκθεση

    Μια εμπορική έκθεση σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και χονδρεμπόρους σε μια θέση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε επαφές και να ερευνάτε τα προϊόντα και τους προμηθευτές σας σε ένα σημείο. Αυτό λειτουργεί μόνο αν έχετε ήδη επιλέξει τη θέση ή / και το προϊόν σας και δεν είναι εφικτό για όλους. Αλλά αν έχετε το χρόνο και τα χρήματα για να παρακολουθήσετε, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές σε μια αγορά.

    Τρόποι καταβολής προμηθευτών και εταιρειών

    Η συντριπτική πλειονότητα των προμηθευτών θα δεχτεί πληρωμή με έναν από τους δύο τρόπους:

    Πιστωτική κάρτα

    Όταν ξεκινάτε, οι περισσότεροι προμηθευτές θα σας ζητήσουν να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα. Μόλις δημιουργήσετε μια ακμάζουσα επιχείρηση, η πληρωμή με πιστωτικές κάρτες είναι συχνά η καλύτερη επιλογή. Δεν είναι μόνο βολικά (δεν χρειάζεται να γράφετε επιταγές τακτικά), αλλά μπορείτε να κερδίσετε πολλούς πόντους επιβράβευσης / συχνά μίλια πτήσης. Επειδή αγοράζετε ένα προϊόν για έναν πελάτη που έχει ήδη πληρώσει για αυτόν στον ιστότοπό σας, μπορείτε να συγκεντρώσετε μεγάλο όγκο αγορών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσετε πραγματικά έξοδα εκτός τσέπης.

    Καθαροί όροι

    Ο άλλος κοινός τρόπος πληρωμής των προμηθευτών είναι με «καθαρές προϋποθέσεις» στο τιμολόγιο. Αυτό σημαίνει απλώς ότι έχετε έναν ορισμένο αριθμό ημερών για να πληρώσετε τον προμηθευτή για τα αγαθά που έχετε αγοράσει. Επομένως, εάν έχετε όρους «καθαρούς 30», έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να πληρώσετε τον προμηθευτή σας - με επιταγή ή τραπεζική κλήρωση - για τα προϊόντα που αγοράσατε.

    Συνήθως, ένας προμηθευτής θα σας κάνει να παρέχετε πιστωτικές αναφορές προτού προσφέρει καθαρούς όρους πληρωμής, επειδή σας δανείζει πραγματικά χρήματα. Αυτή είναι μια συνήθης πρακτική, οπότε μην ανησυχείτε εάν πρέπει να παρέχετε κάποια έγγραφα κατά την πληρωμή με καθαρούς όρους.

    Link / Reblog https://www.shopify.com/blog/dropshipping-suppliers

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου