Slide show

Εναλλακτικές υπηρεσίας του Google Adsense - Google Adsense Alternatives

Ο λογαριασμός σας Google Adsense έχει απενεργοποιηθεί ή έχει απαγορευτεί προσωρινά ???
Λοιπόν, σκεφτείτε ότι δεν είστε μόνοι. Καθημερινά, απαγορεύονται εκατοντάδες ή χιλιάδες λογαριασμοί από το πρόγραμμα Adsense της Google. Γιατί; Δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένα. Είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διαδίκτυο στο οποίο τοποθετείτε διαφημίσεις ή απλώς απλά χάσατε έναν κανόνα από το TOS της Google.


Google Adsense Alternatives That EXPLODED My Earnings

Αντί να κλαίγεσαι ή να κατηγορείτε το Google σε πολλά φόρουμ (στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια πολύ κακή ιδέα), θυμηθείτε ότι ο κόσμος δεν έχει τελειώσει ακόμα και υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω για να δοκιμάσετε. Η Google ήταν μόνο η πρώτη σας και απέτυχε.
Έτσι, σηκώστε, προχωρήστε και ενεργήστε επαγγελματικά! Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Σας παρουσιάζουμε τίς καλύτερες εναλλακτικές του Google Adsense

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές του Google Adsense μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστοχώρο σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το Google Adsense και θα σας πω πώς λειτουργούν και γιατί πρέπει να τα εξετάσετε,


Συνεργάτες της Amazon
Μπορείτε να βγάλετε ένα καλό χρηματικό ποσό από το Amazon, ειδικά τα Χριστούγεννα και τις άλλες αργίες. Το Amazon είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο, οπότε πρέπει να κάνουν κάτι καλό. Λοιπόν, αν έχετε έναν ιστοχώρο που μιλά για οποιοδήποτε προϊόν που μπορεί να βρεθεί στο Amazon, τότε οι συνεργάτες του Amazon θα μπορούσαν να δουλέψουν για εσάς. Το Amazon σάς επιτρέπει να τοποθετείτε δυναμικές διαφημίσεις με εικόνα στο ιστολόγιό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τις προωθήσετε και ενώ δεν πρόκειται για πρόγραμμα Pay-per-click ή CPM, θα σας πληρώσει μια μικρή προμήθεια για όλα όσα πωλούν από τους συνδέσμους σας. Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα blog σχετικά με τα προϊόντα της Apple και βάζετε μια διαφήμιση που τους οδηγεί να αγοράσουν ένα iPod ή απλά ένα καλώδιο. Αν το αγοράσουν, μια μικρή προμήθεια θα είναι για εσάς. Έτσι, αν πουλήσετε ένα καλώδιο 10 δολαρίων ίσως λάβετε λίγα λεπτά, αλλά να πουλήσετε ένα Laptop $ 1500 και ίσως λάβετε $ 100. Το καλό είναι ότι όλα όσα αγοράζουν μέσω του συνδέσμου σας (ακόμα και αν δεν είναι το προϊόν που προτείνετε στην αρχή) θα δημιουργήσουν μια προμήθεια για σας. το μόνο που μπορώ να βρω μαζί με το Amazon είναι ότι πρέπει να σας στείλουν μια επιταγή που θα μπορούσε να πάρει εβδομάδες για να φτάσετε στο σπίτι σας, εκτός αν ζείτε στο Ηνωμένο Αμερικάνικο όπου μπορείτε να δώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα με το Adsense.

Yllix Media
Το Yllix είναι ένα δίκτυο που έχω ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια που έχει αξιοπρεπή CPM και πολλές επιλογές δημιουργίας εσόδων. Η αρχική τους σελίδα μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά το ταμπλό είναι υπέροχο και είναι εύκολο να ξεκινήσετε. Το Yllix έχει Pop με διαφημίσεις, ανακατευθύνσεις για κινητά, ρυθμιστικά, διαφημίσεις στρώματος και διαφημίσεις πλήρους σελίδας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλό CTR και να κερδίσετε χρήματα μαζί τους. Σίγουρα μια καλή επιλογή για τους εκκινητές και η έγκρισή τους είναι γρήγορη. Εγγραφείτε εδώ .

Revenue Hits
Το Revenue Hits είναι ένα πολύ ισχυρό δίκτυο με πολλά χρόνια στον κλάδο. Έχω συνεργαστεί μαζί τους για 2 χρόνια και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ήταν σπουδαία. Τα έσοδα από τα έσοδα είναι ένα δίκτυο διαφημίσεων απόδοσης, που σημαίνει ότι σας πληρώνουν για αποτελέσματα (CPA, το οποίο είναι εξαιρετικό για πολλές θέσεις). Η επένδυση με έσοδα έχει μια προηγμένη πλατφόρμα που μαθαίνει από τις Διαφημίσεις σας, οπότε αν τους δώσετε μια προσπάθεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τις διαφημίσεις τους σε λειτουργία για τουλάχιστον 3-4 ημέρες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ένα άλλο μεγάλο πράγμα είναι ότι έχουν διαφορετικά κανάλια δημιουργίας εσόδων διαθέσιμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις banner, ρυθμιστικά, αναδυόμενα κουμπιά, κουμπιά και πολλά άλλα. Τα Έσοδα Hits πληρώνουν σε βάση NET 30 και εκδίδουν πληρωμές μέσω wire, Paypal και Payoneer! Δημιουργήστε το λογαριασμό σας και ξεκινήστε μέσα σε λίγα λεπτά ΕΔΩ !
Μπόνους : Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του RevenueHits, όπου σας δείχνω πώς κερδίζω περισσότερα από 1.000 δολάρια το μήνα και επωφεληθείτε από το καλοκαιρινό προωθητικό όπου μπορείτε να πάρετε έως και 900 δολάρια επιπλέον για την κυκλοφορία σας!


Chitika
Ο λόγος που έβαλα τη Chitika στον αριθμό 3 αυτής της λίστας, είναι επειδή η Chitika είναι πολύ παρόμοια με το Adsense. σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις σας και να προβάλλετε μόνο διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα. Ένα καλό είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με το Adsense και δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα. Η Chitika πληρώνει μέσω του Paypal (ελάχιστο $ 10 USD, το οποίο είναι καλό για εκκινητές) ή μέσω επιταγής (ελάχιστο 50 ευρώ). Αν ήθελα να συστήσω μια υπηρεσία διαφημίσεων ως εναλλακτική λύση στο Adsense, η Chitika θα είναι η πρώτη επιλογή μου , με τα χέρια κάτω. Η Chitika μπορεί να σας πληρώσει μέσω paypal εάν χρειαστείτε. Εγγραφείτε εδώ για να εγκρίνετε το λογαριασμό σας γρήγορα και εύκολα! Μπόνους : Ελέγξτε τα κέρδη της Chitika εδώ .

PopCash
Το Popcash είναι ένα άλλο πολύ καλό δίκτυο που έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και συνήθως μου δίνει παρόμοια αποτελέσματα με τα PopAds (δείτε τον αριθμό 4). Το PopCash διαθέτει διαφημίσεις PopUnder με μεγάλο CPM και καλό απόθεμα για όλες τις χώρες, τόσο για κινητές όσο και για υπολογιστές γραφείου. Μπορείτε να ζητήσετε τις πληρωμές σας μέσα στον πίνακα ελέγχου και πληρώνουν μέσω Paypal, Payza και Paxum. Οι μεταφορές χρημάτων διαρκούν συνήθως 24-48 ώρες, πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό. Εγγραφείτε εδώ και ξεκινήστε με το Popcash.

Infolinks
Το Infolinks είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα δημιουργίας εσόδων στον κόσμο σήμερα, βοηθώντας περισσότερους από 200.000 διαδικτυακούς εκδότες σε 128 χώρες να κερδίζουν χρήματα από το αχρησιμοποίητο διαφημιστικό τους χώρο. Η ΔΩΡΕΑΝ χρήση των εγγενών διαφημίσεων λειτουργεί τέλεια με όλες τις λύσεις διαφήμισης και δεν παρεμβαίνει στην εμπειρία του χρήστη! Από τις αποτελεσματικές διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα και τις διαφημίσεις με βίντεο, μέχρι την εμπλοκή των banner εμφάνισης - τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα προϊόντα της Infolinks θα σας εγγυηθούν ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την κυκλοφορία σας.

Η πλατφόρμα τους είναι πολύ απλή στην ενσωμάτωσή τους στον ιστότοπό σας και είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε εκδότη, μεγάλο ή μικρό, χωρίς τέλη εγκατάστασης, ελάχιστες απαιτήσεις για προβολές σελίδων ή επισκέπτες και χωρίς κρυφές δεσμεύσεις. Οι διαφημιστές επιλέγουν με βάση την ποιότητα, γι 'αυτό συνεργάζονται με κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως, όπως: Facebook, Amazon, Ebay, Ali Express, Pizza Hut, TripAdvisor, Hyundai και πολλά άλλα. Ξεκινήστε τη χρήση του Infolinks εδώ .


PopAds
Το PopAds είναι ένα δίκτυο απόδοσης που ειδικεύεται στο Pop Unders. Έχουν καλές τιμές και μπορούν να αποφέρουν έσοδα σε όλες τις χώρες. Κάτι μεγάλο για την PopAds είναι ότι μπορούν να πληρώσουν καθημερινά όσο κερδίζετε $ 5 ή περισσότερα ημερησίως. Η ποιότητά τους είναι καλή, και έχουν επίσης αναδυόμενα παράθυρα, ups / downs και άλλες μεθόδους δημιουργίας εσόδων. Οι εγκρίσεις τους είναι απλές και ο ορισμός των διαφημίσεών σας διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Εγγραφείτε εδώ ως εκδότης .

RevContent
Το Revcontent είναι ένα δίκτυο εγγενών διαφημίσεων με ορισμένες από τις καλύτερες διαφημίσεις ποιότητας και διαδικασία έγκρισης στον κλάδο. Οι εγγενείς διαφημίσεις έχουν εξαιρετικά υψηλή αφοσίωση έναντι τακτικών πανό και συνδυάζουν αρκετά καλά με το ιστολόγιό σας ή τον ιστότοπό σας, καθώς μοιάζουν με σχετικά άρθρα. Το Revcontent έχει μεγάλα CPC, καταβάλλοντας 1-10 λεπτά ανά κλικ και έχοντας ένα υπερβολικά μεγάλο δίκτυο διαφημιζόμενων από όλο τον κόσμο. Η Revcontent θα σας πληρώσει περισσότερο μερίδιο εσόδων και θα κάνει τη διαδικασία έγκρισής σας πιο γρήγορη αν εγγραφείτε από έναν σύνδεσμο παραπομπής. Κάντε κλικ εδώ για να δημιουργήσετε το λογαριασμό εκδοτών σας .
Μερικοί από τους μεγαλύτερους ιστότοπους στον κόσμο, όπως το Forbes και το PCworld, χρησιμοποιούν το Revcontent για να προσθέσουν έσοδα στα κέρδη Adsense. Το Revcontent είναι ένα δίκτυο που θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε και μπορείτε εύκολα να το αναμίξετε με άλλα δίκτυα αυτής της λίστας για να βελτιώσετε τα κέρδη σας. Εγγραφείτε εδώ .

PropellerAds Media
Οι Propeller Ads είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα δίκτυα pop-under. Άρχισαν να εργάζονται το 2011 και γρήγορα εξελίχθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα με μεγάλα CPM. Ειδικεύονται στη δημιουργία εσόδων από ιστοσελίδες για τις ακόλουθες θέσεις: ψυχαγωγία, βίντεο / ταινίες, παιχνίδια, χρονολόγηση, οικονομικά, λογισμικό, τυχερά παιχνίδια και πολλά άλλα. Εάν έχετε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα χρήματα με την Propeller από ό, τι με το Adsense. Έχουν επίσης πανό, αλλά οι pop podders λειτουργούν καλύτερα συνολικά. Επίσης, εάν έχετε κινητή επισκεψιμότητα, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Adsense, καθώς συνεργάζονται στενά με τα δίκτυα διαφημίσεων που δημιουργούν έσοδα από εφαρμογές και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που οδηγούν σε τεράστιες προσφορές κόστους επένδυσης (ROI) και μεγάλα CPM.
Η Propeller πληρώνει σε βάση NET 30 και έχει ένα μεγάλο ποσοστό πλήρωσης για τις χώρες της κατηγορίας 2-3. Έτσι εάν αγωνίζεστε να κερδίσετε χρήματα από χώρες όπως η Ινδία, η Σιγκαπούρη, η Τουρκία, η Νότια Αφρική κλπ. Η Propeller έχει και μεγάλη απογραφή γι 'αυτούς. Εγγραφείτε ως εκδότης με διαφημίσεις με έλικα εδώ .
Μπόνους: Ελέγξτε πώς να ρυθμίσετε το PropellerAds και μια μελέτη περίπτωσης για το πώς να κάνετε $ 300 την ημέρα με PropellerAds και ιογενείς ιστότοπους .


Media.net
Αν ψάχνετε για την πιο παρόμοια εναλλακτική λύση Adsense, εδώ το έχετε: Το Adsense για το Yahoo και το Bing . Το Media.net είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα ψηφιακής διαφήμισης τόσο για τους εκδότες όσο και για τους διαφημιζόμενους. Έχουν πάνω από 500 υπαλλήλους σε κεντρικά κέντρα λειτουργίας - τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Ντουμπάι, τη Ζυρίχη, τη Βομβάη και το Μπανγκαλόρ.
Με βάση τα έσοδα, το Media.net εκτελεί το # 2 μεγαλύτερο πρόγραμμα διαφημίσεων με βάση τα συμφραζόμενα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Media.net εξουσιοδοτεί το Yahoo! Πρόγραμμα διαφημίσεων συμφραζομένων δικτύου Bing. Το Media.net διαχειρίζεται αποκλειστικά τεχνολογία, επιχειρηματικές δραστηριότητες και σχέσεις σε σχέση με τους εκδότες σε όλο τον κόσμο για αυτό το πρόγραμμα. Σήμερα, το Media.net είναι μια κορυφαία παγκόσμια συμφραζόμενη εταιρεία διαφήμισης που παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων δημιουργίας εσόδων από διαφημίσεις και κυκλοφορία σε μια ουσιαστική και διαφοροποιημένη βάση πελατών. Με περισσότερους από 500 υπαλλήλους, το Media.net διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, δημιουργώντας μια παγκόσμια συμφραζόμενη διαφημιστική δραστηριότητα. Επιπλέον, χρειάζονται 2 ημέρες κατά μέσο όρο για να εγκριθεί ο λογαριασμός σας και θα σας δώσουν ένα επιπλέον 10% πάνω από τα κέρδη σας τους πρώτους 3 μήνες! (τρόπος καλύτερα από το να περιμένουν εβδομάδες για έγκριση Adsense). Εγγραφείτε εδώ.


Μπόνους: Ανατρέξτε στην πλήρη αναθεώρηση του Media.net και μάθετε πώς να ξεκινήσετε το ASAP.

BONUS: Δίκτυο κοινού του Facebook
Προσθέτω αυτό δεδομένου ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους μισθωτές. Το Facebook δημιούργησε Instant άρθρα το 2015 και άρχισαν να σας επιτρέπουν να δημιουργείτε έσοδα από τα άρθρα σας με το Δίκτυο κοινού τους. Έχουμε κάνει χιλιάδες δολάρια μαζί του, αν και αυτό ισχύει μόνο αν έχετε κίνηση στο Facebook από χρήστες κινητών τηλεφώνων. Για τα υπόλοιπα, είναι καλύτερα να το αποκομίσετε με άλλα δίκτυα όπως το Adsense ή το Revcontent. Ανατρέξτε στις περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο, εάν θέλετε να συνεργαστείτε με τα άρθρα του Facebook Instant

Τι μπορώ να μάθω από αυτό;
Η ζωή μπορεί να είναι αγενής μερικές φορές. Ο λογαριασμός σας στο Google Adsense θα μπορούσε να έχει απαγορευτεί, επειδή δεν λάβατε κανόνα από την TOS ή ίσως ήταν λάθος, ωστόσο, δεν μπορείτε πάντα να βασίζεστε μόνο σε 1 λύση. Η μυστική λέξη εδώ είναι η "διαφοροποίηση". Προσπαθήστε να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες ροές εισοδήματος, προσθέτοντας και δοκιμάζοντας διαφορετικές υπηρεσίες διαφημίσεων και θα βρείτε το δρόμο σας στην κορυφή. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις του Google Adsense θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο το Internet Marketeer.

Ακόμα και αν ο λογαριασμός σας στο Google Adsense απαγορεύτηκε, αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο η αρχή