Slide show

Top 25 MLM Ευκαιρία δημίοθργίας της δικιάς μας επιχείρησης ή για Ηλί@ιους ?


 
Το οτι μια εταιρία βρίσκεται σε κορυφάια θέση δεν σημένει παντα οτι τα προιόντα τους και η σχάση με τους συνεργατες τους  είναι οι καλύτερες. Αντιθέτως, σημειώνει ότι η λίστα της είναι απλώς μια πηγή πληροφοριών που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να εκτιμήσει τη δημοτικότητα διαφόρων εταιρειών MLM.
Οι αξιολογήσεις Alexa βασίζονται στον αριθμό των φορών που οι χρήστες της γραμμής εργαλείων Alexa επισκέπτονται έναν ιστότοπο. Υπάρχουν φυσικά ορισμένοι περιορισμοί στα στατιστικά στοιχεία που συνέλεξε η Alexa, όπως περιγράφεται στον ιστότοπο της Alexa. Ένας από αυτούς τους περιορισμούς είναι το γεγονός ότι οι χρήστες του Alexa Toolbar αποτελούν ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια τα άτομα που περιηγούνται στον Ιστό για πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες MLM. Εχουμε μιλήσει σε πάρα πολλά έρθρα για το MLM

Μια περίληψη για το Δικτυακό Μάρκετινγκ  ή MULTI LEVEL MARKETING (MLM)

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Multi Level Marketing) διαφέρει σε σχέση με τον κλασικό τρόπο διάθεσης προϊόντων, γιατί εισήγαγε στην αγορά την έννοια του Έξυπνου Καταναλωτή ή αλλιώς του Συνεργάτη.

Ο Τρόπος διάθεσης του προϊόντος είναι ο εξής:
Η Εταιρία διαθέτει απευθείας στον Καταναλωτή τα προιόντα της. Εκείνος με τη σειρά του το προτείνει σε γνωστούς και φίλους του με σκοπό να το προωθήσει.
Κερδίζει κάτι ο Καταναλωτής;

Ναι. Κερδίζει τα χρήματα που θα είχαν διατεθεί στη Διαφημιστική Εταιρία, στους Εθνικούς Αντιπροσώπους, τους Χονδρέμπορους και τους Λιανέμπορους – ποσά που συνήθως αντιπροσωπεύουν πάνω από τη μισή αξία του προϊόντος!

Τα Κύρια χαρακτηριστικά του Δικτυακού Μάρκετινγκ είναι:

-Δεν απαιτείται να διαθέσεις Κεφάλαια, για ν’ αρχίσεις την MLM επιχείρησή σου.
-Δεν απαιτείται να εργάζεσαι με συγκεκριμένο ωράριο ή συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα! Δραστηριοποιείσαι όποτε θέλεις, αν θέλεις, κι όσο θέλεις εσύ!
Δεν είσαι Υπάλληλος της Εταιρείας. Είσαι αυτοαπασχολούμενος.
Δεν αμοίβεσαι με μισθό ή μεροκάματο, αλλά δικαιούσαι να παίρνεις Ποσοστά και μπόνους , που λογαριάζονται κάθε μήνα από το σύνολο των Αγορών που έκαναν όλα τα μέλη της προσωπικής σου ομάδας συνεργατών. Υπάχρουν πάρα πολλά άτομα στην Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν  μηνιαίες αποδοχές από 5000 έως και 100.000€, χρήματα που δεν μπορεί ποτέ να βγάλει ένας υπάλληλος!

Ανεξαρτησία και Προσωπική ανάπτυξη! Ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης και ιδιοκτήτης της  δικής σας επιχείρησης μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας ώρες εργασίας και το εισόδημα που προκύπτει, προέρχεται από την πώληση των προϊόντων και την ανάπτυξη δικτύων ατομικών επιχειρήσεων διανομής προϊόντων, που προμηθεύεστε από μία στέρεα, ηθική και καλά καθιερωμένη εταιρεία.

Με μια λογική αγορά προϊόντων τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ήδη υπάρχον σύστημα και να αρχίζουν να χτίζουν τις επιχειρήσεις τους. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν αυτοματοποιηθεί πλήρως.

Μια επιχείρηση με έδρα το σπίτι σας, χωρίς κεφάλαιο για την έναρξη της και χωρίς πάγια μηνιαία έξοδα.

Και μιά που διαβάσατε τα βασικά θα σας παραπέμψω στα 3 video που επονται για περισσότερες λεπτομέριες. Δωστε ιδιέτερη προσοχή στο video του κυρίτση


Top 10 Most Hated MLM Companies


RANK ORDERING

Top 25 Most Popular Network Marketing Companies

1. Amway 
2. Avon 
3. Herbalife 
4. Mary Kay  
5. Nu Skin 
6. Tupperware
7. Melaleuca 
8. Primerica 
9. Rodan & Fields 
10. Jeunesse 
11. doTERRA 
12. Ambit  
13. USANA 
14. LuLaRoe 
15. Young Living 
16. World Ventures 
17. Isagenix
18. Beachbody 
19. Market America
20. ACN  
21. It Works
22. Advocare 
23. Arbonne  
24. Younique 
25. Monat 

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες νέες επιχειρήσεις MLM που θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να ενταχθούν, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για τις επερχόμενες εταιρείες μάρκετινγκ δικτύου!

Κορυφαίες 7 καλύτερες επιχειρηματικές συμβουλές επιτυχίας MLM

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με ένα MLM για να αυξήσετε το μηνιαίο εισόδημά σας


Το MLM είναι ένας τρόπος χαμηλού κινδύνου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Όταν ξεκινάτε μια παραδοσιακή επιχείρηση, γνωρίζετε ότι η διαδικασία θα ακριβός. Αυτά τα έξοδα είναι σχεδόν αποκλειστικά δικά σας. Εάν έχετε επιτυχία, πιθανότατα θα αντισταθμίσετε το κόστος εκκίνησης γρήγορα. Ωστόσο, εάν η επιχείρηση αποτύχει, είστε έξω ολόκληρη η επένδυση που πραγματοποιήσατε στην εταιρεία. Με τις εταιρείες MLM ο κίνδυνος είναι πολύ χαμηλότερος


Το κόστος για να ξεκινήσετε με ένα MLM είναι χαμηλό, απαιτώντας συχνά μια τακτική μηνιαία παραγγελία προϊόντων και τίποτα άλλο. Δεδομένου ότι πιθανώς ήδη παραγγέλνετε αυτά τα προϊόντα μόνοι σας, δεν θα χάσετε χρήματα εάν η επιχείρησή σας στο μάρκετινγκ δικτύου δεν αναπτύσσεται. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο άμεσων πωλήσεων το καθιστά ιδανικό για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση χωρίς να έχουν ήδη εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια ή να θέλουν να πάρουν δάνεια για να χρηματοδοτήσουν την εταιρεία τους. 

Δεν υπάρχει όριο για το τι μπορείτε να κερδίσετε από εταιρείες MLM Όταν εργάζεστε για έναν εργοδότη, οι μισθοί σας καθορίζονται από το αφεντικό σας. Δεν θα κερδίσετε περισσότερα από το ποσοστό στο οποίο συμφωνήσατε, εκτός εάν λάβετε αύξηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματικό κίνητρο για να εργαστείτε πιο σκληρά ή πιο έξυπνα, εκτός από την ελπίδα ότι θα λάβετε αύξηση ή προαγωγή στο μέλλον.

Με ένα MLM , δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να κάνετε. Όσο πιο επιτυχημένοι είστε και όσο περισσότερα άτομα συμμετέχουν στην εταιρεία κάτω από εσάς, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε. Καθώς η ομάδα σας μεγαλώνει, το εισόδημά σας θα αυξηθεί εκθετικά και άμεσα. Αντί να περιμένετε ο εργοδότης σας να παρατηρήσει τα επιτεύγματά σας και να αναγνωρίσει τις συνεισφορές σας, θα δείτε μια αύξηση στα κέρδη σας αυτόν τον μήνα στο μάρκετινγκ δικτύου. Ακόμα καλύτερα, το εισόδημά σας δεν θα σταματήσει να αυξάνεται επειδή η εταιρεία πιστεύει ότι κάνετε αρκετά για τη θέση σας. Σε μια κορυφαία εταιρεία μάρκετινγκ δικτύου, τα έσοδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται όσο συνεχίζετε να έχετε περισσότερες επιχειρήσεις. 

Θα πουλήσετε προϊόντα που πιστεύετε
Εάν σκέφτεστε να γίνετε αντιπρόσωπος πωλήσεων για μια εταιρεία MLM, πιθανότατα γνωρίζετε τα προϊόντα τους. Στην ιδανική περίπτωση, τα χρησιμοποιείτε για λίγο και πιστεύετε ήδη σε αυτά. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που εγγραφήκατε στην πρώτη θέση - σας αρέσουν τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία και θέλετε να μοιραστείτε αυτά τα προϊόντα με άλλους. Όταν αγαπάτε τα προϊόντα που πουλάτε, είναι εύκολο να μείνετε παθιασμένοι με την επιχείρησή σας. Όσο πιο παθιασμένοι είστε, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνετε τις ώρες και να επικεντρωθείτε στην κλιμάκωση της επιχείρησής σας. Θα βρείτε επίσης ευκολότερο να μιλήσετε για αυτά τα προϊόντα, επειδή γνωρίζετε πόσο υπέροχα είναι. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθετε λιγότερη εξάντληση και θα ενθουσιαστείτε για τη δουλειά σας καθημερινά. 

Η MLM έχει ελάχιστα γενικά έξοδα
Όταν ξεκινάτε μια παραδοσιακή επιχείρηση τούβλου και κονιάματος, είστε υπεύθυνοι για την κάλυψη του κόστους ενός κτιρίου, αποθέματος, ασφάλισης και όλων των άλλων ημερήσιων λογαριασμών που αυξάνονται κατά τη διάρκεια του έτους. Όταν γίνετε αντιπρόσωπος πωλήσεων με MLM, τα γενικά έξοδά σας είναι τόσο χαμηλά όσο μπορούν. Δεν χρειάζεται να διατηρήσετε το απόθεμα, εκτός εάν θέλετε να έχετε στη διάθεσή σας προϊόντα για δείγματα ή εφάπαξ πωλήσεις. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε ενοίκιο σε εμπορικό χώρο ή να ξοδέψετε χρήματα για επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, κόστος συντήρησης και συνεχείς επισκευές. Αυτό ελευθερώνει χρήματα για να επενδύσει στην ανάπτυξη της καριέρας σας. Για παράδειγμα, η πληρωμή μαθημάτων MLM μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας πιο γρήγορα. Η επένδυση σε έναν επαγγελματικό ιστότοπο και υλικό μάρκετινγκ μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την προσέγγισή σας στο διαδίκτυο.
Όσο περισσότερο πρέπει να επενδύσετε στην επιχείρησή σας αντί να καλύψετε τα γενικά έξοδα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επιτύχετε τους στόχους σας.


Μπορείτε να εργαστείτε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε με το μάρκετινγκ δικτύου Ως υπάλληλος, συνήθως έχετε κολλήσει να εργάζεστε επιτόπου στο γραφείο ή το κατάστημα της εταιρείας σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλώς να ταξιδέψετε ή να χαλαρώσετε στη μέση της ημέρας για να εκτελέσετε εργασίες όταν τα καταστήματα είναι αργά. Με μια επιχείρηση MLM, είστε ελεύθεροι να εργαστείτε όπου θέλετε, είτε είστε στο σπίτι είτε σε διακοπές. Μπορείτε επίσης να απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας όποτε χρειαστεί. Το μόνο άτομο στο οποίο είστε υπεύθυνοι είναι ο εαυτός σας όταν εργάζεστε σε μια κορυφαία επιχείρηση μάρκετινγκ δικτύου. 

Θα συνεχίσετε να κερδίζετε με μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων ακόμα και όταν δεν εργάζεστε

Το κλειδί για την επιτυχία του MLM είναι η αφοσίωση όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά την επιχείρησή σας. Το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η ομάδα σας. Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίζετε κάθε μήνα. Η εγγραφή νέων ατόμων ως πελατών άμεσων πωλήσεων ή προσλήψεων αντιπροσώπων στην ομάδα σας απαιτεί χρόνο. Μόλις το κάνετε, η ομάδα σας μπορεί να προσλάβει νέα μέλη και θα εξακολουθείτε να πληρώνεστε και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας ακόμα και όταν δεν εργάζεστε ενεργά. 

Εταιρείες MLM Προσφέρουν Συνεχή Υποστήριξη Οι κορυφαίες εταιρείες MLM γνωρίζουν ότι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα τους κάνουν τόσο καλά και πωλούν τόσο συχνά είναι λόγω των αντιπροσώπων τους. Θέλουν να σας υποστηρίξουν και να σας δώσουν τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την αποτελεσματική εμπορία των προϊόντων τους.
Αντί να χρειάζεται να επενδύσετε σε νέα σχέδια λογότυπων ή σε επιστημονικές μελέτες, η εταιρεία πολλαπλών επιπέδων μάρκετινγκ θα το κάνει για εσάς και θα μοιραστεί αυτά τα τελικά αποτελέσματα μαζί σας μόλις τα λάβει. Οι καλύτερες εταιρείες MLM βοηθούν στην υποστήριξη ανεξάρτητων αντιπροσώπων, άμεσων πωλητών και προσλήψεων. 

Η επιτυχία του MLM δεν είναι άμεση, ώστε να είστε υπομονετικοί και να δουλέψετε

Η MLM είναι αναμφίβολα ένα ισχυρό και λιτό επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να διανέμουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους χωρίς μεσάζοντες. Το μεγαλύτερο ερώτημα εκεί έξω στη βιομηχανία μάρκετινγκ δικτύων είναι, "πόσο καιρό χρειάζεται για να γίνει επιτυχημένη στο MLM." Όταν γίνεστε IBO ή ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, θέλουμε να μάθουμε τη σέσουλα, δηλαδή πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω και πόσο καιρό χρειάζεται για να γίνει. 

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι επίδοξοι διανομείς MLM παρακινούνται από τις δυνατότητες εισοδήματος στην αρχή της καριέρας μας στο MLM, αλλά οι σκέψεις και τα κίνητρά μας ωριμάζουν επίσης σε έναν υψηλότερο σκοπό, συνήθως θέλοντας να βοηθήσουμε και άλλους να γίνουν επιτυχημένοι. Απλώς να γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστούν μήνες για να είναι επιτυχημένο, ακόμη και χρόνια για μερικούς αρχάριους MLM. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων ως δευτερεύουσα κίνηση πριν από να κάνετε τη δουλειά σας πλήρους απασχόλησης.

Ζήστε την επιτυχία MLM για τον εαυτό σας Συμμετέχοντας σε μια κορυφαία εταιρεία MLM. Η συνεργασία με μια κορυφαία εταιρεία MLM  είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Η επιτυχία αυτής της επιχείρησης, ωστόσο, απαιτεί αφοσίωση, σκληρή δουλειά και πάθος για τα προϊόντα που πουλάτε. Επιτυχία MLM

δεν είναι το ίδιο για όλους. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να κερδίζουν λίγα επιπλέον μετρητά κάθε μήνα. Άλλοι θέλουν να ζήσουν με πλήρη απασχόληση με δίκτυο μάρκετινγκ ή απευθείας πωλήσεις.

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια εξαιρετική εταιρεία MLM που μπορείτε να πιστέψετε με προϊόντα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια.

Αναζητάτε περισσότερες από τις καλύτερες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κλιμακώσετε την επιχείρηση μάρκετινγκ δικτύου εκκίνησης; Ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες δημοσιεύσεις μας για κορυφαίες  επιχειρήσεις MLM και μάρκετινγκ δικτύων αυτήν τη στιγμή. Έχουμε τις συμβουλές επιτυχίας απευθείας πώλησης και μάρκετινγκ δικτύου που χρειάζεστε!

SOS Ομως Δειτε παρακαλώ και τον αντίλογο
Αν τωρα μετα απο αυτή την ανάλυση νομίζετε οτι αυτού του είδους επιχειρηματικό μοντέλο είναι για εσάς , και για το μέλλον σας, ξεκινίστε δυνατά... Καλή σας μέρα.

Reblog/Links
http://www.alexa.com/site/help/traffic_learn_more
http://www.best-mlm-opportunities.com/popular-mlm-companies.html
https://www.myfrugalfitness.com/2020/01/mlm-success-benefits-multi-level-marketing-business.html


Όροι Χρήσης όλων των άρθρων

Προσοχή !!! Πολλοί απατεώνες υπόσχονται υπερκέρδη για Υπερκέρδη στο διαδίκτυο αλλά σε όλα ισχύει ή παλιά παροιμία " Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι " . Κάντε τις Δικές σας έρευνες αγοράς , μιλήστε με εμπόρους , καταναλωτές , ειδικούς πριν επενδύσετε χρόνο και χρήμα !!!
Προσοχή !!! διαβάστε και συμφωνήστε με τους Όρους Χρήσης του Ιστοτόπου , οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ισοτόπων που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους , και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ Ή ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ , εμείς σαν blog δεν φέρουμε καμιά ευθύνη παρά μονό για την αναδημοσίευση του κάθε άρθρου.
Σε κάθε περίπτωση προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε προτεινόμενη μέθοδο , είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με ειδικό για το θέμα ( π.χ Λογιστή , Οικονομολόγο , Δικηγόρο , Εφοριακό κ.τ.λ ) οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή !!! μην χρησιμοποιήσετε Πληροφορίες πριν πάρετε πρώτα όλα τα απαραίτητα μετρά προστασία του απορρήτου σας και των χρημάτων σας , να επικοινωνείτε κατευθείαν με τους συγγραφείς των άρθρων έτσι όπως αναφέρονται στην πηγή !!!.