Slide show

Ethereum: Τι Είναι & Πως λειτουργεί Οδηγός για Αρχαρίους [ Part 1] [ Part 2]



 
Ethereum: Τι είναι, Πως Λειτουργεί και Γιατί είναι Σημαντικό To Ethereum αποτελεί μια πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορούν να αναπτυχθούν και να “τρέξουν” Αποκεντρωμένες Εφαρμογές, τα λεγόμενα Decentralized Apps ή Dapps. Η λειτουργία των αποκεντρωμένων εφαρμογών βασίζεται πάνω στα “Smart Contracts” τα οποία για να εκτελεστούν απαιτούν την κατανάλωση Ether (ETH), το κρυπτονόμισμα του Ethereum. Να υποθέσω πως δεν έριξα και πολύ φως στο πρόβλημα, έτσι; Μην ανησυχείς, ούτε εγώ είχα καταλάβει τίποτα! Στο συγκεκριμένο video θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το Ethereum, το Ether (ΕΤΗ), τα Smart Contracts, πως λειτουργεί αλλά και πως μπορείς να το αγοράσεις. Στο επόμενο Video θα δούμε με ποιο τρόπο μπορείς να αποκτήσεις Ether (ETH) και με ποιο τρόπο μπορείς να το αποθηκεύσεις με ασφάλεια.


₿ Bitcoin: Τι είναι, Πως Λειτουργεί και Γιατί είναι Σημαντικό
————————

Αφού ξεκαθαρίσαμε την έννοια του χρήματος και αντιληφθήκαμε πως αυτό λειτουργεί στο προηγούμενο video, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το Bitcoin.

Στο συγκεκριμένο video, θα δούμε τι είναι το Bitcoin, γιατί είναι σημαντικό καθώς και το τι προβλήματα έρχεται να λύσει. Τέλος, θα μιλήσουμε περιληπτικά για το πως δημιουργείται (Bitcoin Mining) και πως λειτουργεί (Bitcoin Blockchain).

Στο επόμενο Video θα δούμε με ποιο τρόπο μπορείς να αποκτήσεις Bitcoin και με ποιο τρόπο μπορείς να το αποθηκεύσεις με ασφάλεια.

Αποποίηση ευθύνης:Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!: Σε αυτό το Blog φιλοξενούμε τις απόψεις όλων για τα κρυπτονομίσματα , δεν ενθαρύνουμε ούτε αποτρέπουμε την επένδυση σε αυτόν τον τομέα , απευθυνθείτε σε ειδικούς και τους συγραφείς των άρθρων και των video , διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου