Slide show

Κορυφαίες 10 συμβουλές για νέους πωλητές Fiverr

  

Καλώς ήλθατε στο Fiverr! Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε όταν είστε νέος πωλητής. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα καθώς αρχίζετε να χτίζετε την παρουσία σας στο Fiverr.

1. Βρείτε τα βασικά

Ακόμα λίγο αβέβαιο για το πώς να ξεκινήσετε; Επεξεργαστείτε το ωραίο τι είναι το Gig σας, πώς και πού θα εργαστείτε και άλλες λεπτομέρειες με λίγη βοήθεια από αυτό το άρθρο σχετικά με συμβουλές για τη δημιουργία του Gig σας .

2. Προσθέστε ένα βίντεο συναυλίας

Η έρευνά μας δείχνει ότι η προσθήκη ενός σύντομου βίντεο υψηλής ποιότητας στο Gig σας μπορεί να αυξήσει τις παραγγελίες σας κατά περισσότερο από 200%. Για έναν νέο πωλητή που θέλει να κάνει μια πρώτη πώληση, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Για περισσότερα, δείτε μερικές συμβουλές για τη δημιουργία ενός βίντεο Gig χρησιμοποιώντας το smartphone σας .

3. Βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος παράδοσης της συναυλίας σας έχει νόημα

Μόλις ρυθμίσετε το Gig, ελέγξτε ξανά τους χρόνους παράδοσης που έχετε ορίσει για το Gig σας. Η επιλογή του κατάλληλου χρόνου παράδοσης είναι ένα σημαντικό βήμα για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να πετύχετε στο Fiverr. Μάθετε περισσότερα για το πώς να μετρήσετε τη σωστή ώρα για τον εαυτό σας .

4. Χρησιμοποιήστε το SEO για να βοηθήσετε τη συναυλία σας να βρεθεί

Οι μικρές τροποποιήσεις SEO μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στον αριθμό των ματιών που θα λάβει το Gig. Ελέγξτε τις βέλτιστες πρακτικές για έναν τίτλο Gig που θα τραβήξει την προσοχή των αγοραστών.

5. Κάντε το προφίλ σας να ξεχωρίζει

Σε μια τεράστια αγορά όπως το Fiverr, οι πωλητές επωφελούνται από τη δημιουργία μιας σταθερής και αξέχαστης προσωπικής μάρκας. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μια ξεχωριστή εικόνα και περιγραφή στο προφίλ σας στο Fiverr για να ορίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε το Gig σας να ξεχωρίζει . 

6. Αποκτήστε την εφαρμογή

Η λήψη της εφαρμογής Fiverr Android ή iOS θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις παραγγελίες και τα αιτήματα αγοραστών εν κινήσει. Το να βλέπετε και να απαντάτε σε αιτήματα ανά πάσα στιγμή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας πιο γρήγορα.

7. Ελέγξτε τις βέλτιστες πρακτικές

Περιηγηθείτε στο Κέντρο βοήθειας και εκπαίδευσης Fiverr και στο φόρουμ για να κατανοήσετε τις βέλτιστες πρακτικές για τους πωλητές Fiverr. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο σωστό δρόμο!

8. Μάθετε πώς να ξεπεράσετε τα 5 $

Ένα Gig πέντε δολαρίων είναι μόνο η αρχή! Μάθετε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας με τα πακέτα Gig.

9. Συνδεθείτε στο φόρουμ

Βουτήξτε στο φόρουμ Fiverr και εξοικειωθείτε με την κοινότητα εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός πόρος για συμβουλές, καθώς και ένα υποστηρικτικό μέρος για να συνδεθείτε με άλλους πωλητές.

10. Επιστροφή στο σχολείο

Επισκεφτείτε συχνά το Κέντρο βοήθειας και εκπαίδευσης Fiverr για ενημερώσεις. Εκεί θα δημοσιεύσουμε όλες τις συμβουλές για να βοηθήσουμε τους πωλητές να μάθουν και να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους προχωρώντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου