Slide show

Tρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr

 


Το Fiverr είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές υπηρεσιών micro outsourcing. Επιπλέον, μπορείτε κυριολεκτικά να πουλήσετε οτιδήποτε σε αυτό. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε 15 τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr.

Η Fiverr έχει μια τεράστια πελατειακή βάση, οπότε θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας. Ωστόσο, το χρηματικό ποσό που κερδίζετε με την πώληση μιας συναυλίας δεν είναι αρκετό, αλλά εάν είστε σε θέση να κάνετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες γρήγορα, τότε μπορείτε εύκολα να κερδίσετε ένα καλό χρηματικό ποσό.

Ακολουθεί μια λίστα με 15 συναυλίες ή υπηρεσίες που μπορείτε να πουλήσετε στο Fiverr.

ΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FIVERR!

1. Γίνετε Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε κοινωνικά μέσα όπως το Twitter, το Instagram και το Facebook, τότε μπορείτε εύκολα να παρέχετε υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων στο Fiverr. Επιπλέον, είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να κερδίσετε χρήματα του Fiverr χωρίς να βαρεθείτε.

Σε αυτήν την υπηρεσία, συνήθως πρέπει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων του πελάτη σας, ο οποίος περιλαμβάνει τη δημιουργία κάποιας ανάρτησης και την ανάπτυξη του οπαδού του λογαριασμού πελάτη. Μπορείτε να χρεώσετε τον πελάτη σας από 20 έως 30 $ για τη διαχείριση του λογαριασμού για ένα μήνα.

2. Γίνετε εικονικός βοηθός

Μπορείτε να κερδίσετε αξιοπρεπή χρηματικά ποσά παρέχοντας εικονική υπηρεσία βοηθού . Το μόνο που έπρεπε να κάνετε είναι να περάσετε μία ή δύο ώρες την ημέρα για να ολοκληρώσετε την εργασία που έδωσε ο πελάτης σας.

3. Alter Pictures

Εάν γνωρίζετε πώς να καθαρίσετε το φόντο μιας εικόνας ή μπορείτε να κάνετε το ρετουσάρισμα της φωτογραφίας, τότε μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα μέσω αυτής.

Πολλοί πελάτες είναι διαθέσιμοι στο Fiverr που είναι έτοιμοι να σας πληρώσουν μερικά δολάρια για να αφαιρέσετε το φόντο από τις εικόνες. Έτσι, εάν έχετε κάποιες δεξιότητες στο Photoshop, τότε πρέπει να πάτε με αυτή τη συναυλία.

4. Πουλήστε ηλεκτρονικά βιβλία

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες και εύκολες μεθόδους για να κερδίσετε χρήματα από το Fiverr. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο και να ξεκινήσετε να το πουλάτε στο Fiverr.

Επιπλέον, σε όλες τις άλλες υπηρεσίες, πρέπει να εργάζεστε πάντα όταν λαμβάνετε μια νέα παραγγελία, αλλά σε αυτό, έπρεπε να εργαστείτε μόνο μία φορά.

5. Σύνταξη περιεχομένου

Εάν έχετε καλές δεξιότητες γραφής και έρευνας, τότε μπορείτε να πουλήσετε την υπηρεσία γραφής περιεχομένου. Στο πεδίο γραφής περιεχομένου μπορείτε εύκολα να παρέχετε μια υπηρεσία συγγραφής ιστολογίων , επιστολών , άρθρων και πολλά άλλα.

Επιπλέον, χρεώνετε εύκολα $ 5 έως $ 20 για ένα έργο ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

6. Σχεδίαση φυλλάδια

Υπάρχει τεράστια ζήτηση για γραφίστρια στο Fiverr. Έτσι, εάν έχετε την καλή ικανότητα σχεδιασμού, τότε μπορείτε εύκολα να κερδίσετε ένα καλό χρηματικό ποσό σχεδιάζοντας φυλλάδια για τις εταιρείες.

7. Γράψτε μια κριτική

Εάν είστε γρήγορος συγγραφέας που μπορεί εύκολα να γράψει κριτική 400 λέξεων σε 10 λεπτά, τότε μπορείτε να πάτε για αυτήν την υπηρεσία. Επιπλέον, οι κριτικές είναι οι πιο σημαντικές για την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν θα πειράξει να σας πληρώσει λίγα δολάρια για να πάρετε μια καλή κριτική στο προφίλ ή τον ιστότοπό του.

8. Κάντε φωνή για βίντεο

Το Youtuber ή άλλοι δημιουργοί βίντεο αναζητούν πάντα κάποιον να κάνει τη φωνή. Έτσι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να κερδίσετε χρήματα μέσω αυτών.

Εάν έχετε καλή προφορά σε οποιαδήποτε γλώσσα, ειδικά στα Αγγλικά, τότε μπορείτε εύκολα να κερδίσετε $ 5 έως $ 30 ανά έργο ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη σας.

9. Σχεδιασμός επαγγελματικών λογότυπων / κάρτας

Οι εταιρείες αναζητούν πάντα κάποιον για να σχεδιάσει το λογότυπο και τις επαγγελματικές του κάρτες . Έτσι, αν νομίζετε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε το λογότυπο ή την επαγγελματική κάρτα για τον πελάτη σας με τη βοήθεια κάποιου λογισμικού, τότε μπορείτε εύκολα να πάτε με αυτήν την υπηρεσία.

Επιπλέον, τις περισσότερες φορές υπάρχουν μεγάλες εταιρείες που θέλουν αυτήν την υπηρεσία, οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε ένα καλό χρηματικό ποσό ανά έργο.

10. Διόρθωση

Αν σας αρέσει να διαβάζετε τότε μπορείτε να προσφέρετε αυτήν την υπηρεσία για να κερδίσετε κάποια χρήματα. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε είναι να διαβάσετε προσεκτικά το βιβλίο πελατών σας, το άρθρο ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο πελάτης.

Κατά τη διόρθωση διόρθωσης, πρέπει να αφαιρέσετε γραμματικά λάθη και να διορθώσετε τα ορθογραφικά λάθη στο έργο πελάτη. Μπορείτε εύκολα να λάβετε 5 $ για να διορθώσετε εκ νέου ένα άρθρο 1000 λέξεων .

11. Ελάτε με ονόματα επιχειρήσεων

Κάθε φορά που ξεκινά οποιαδήποτε εταιρεία, η εταιρεία ψάχνει πάντα ένα καλό όνομα. Έτσι, εάν έχετε ένα δημιουργικό μυαλό για να βρείτε ένα δημιουργικό και μοναδικό εμπορικό σήμα για την εταιρεία, τότε μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε χρήματα μέσω αυτής.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να χρεώσετε 5 $ για να σκεφτείτε ένα μόνο όνομα για την επωνυμία.

12. Κάντε έρευνα λέξεων-κλειδιών

Υπάρχει τεράστια ζήτηση για αυτήν την υπηρεσία. Επειδή οι περισσότεροι ιστότοποι χρειάζονται τεράστιο αριθμό λέξεων-κλειδιών για να αυξήσουν την κατάταξή τους στη μηχανή αναζήτησης .

Έτσι, αν μπορείτε να προετοιμάσει μια έκθεση της εξαιρετικά αναζήτηση λέξεων-κλειδιών με τη βοήθεια κάποιου λογισμικού, στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα τεράστιο ποσό των χρημάτων μέσα από αυτό.

13. Ρύθμιση WordPress

Οι περισσότεροι από τους αρχάριους blogger δεν ξέρουν πώς να ρυθμίσουν το WordPress και να προσλάβουν κάποιον για να το κάνει αυτό. Επομένως, εάν γνωρίζετε τα βασικά του WordPress, τότε μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα με την πώληση αυτής της υπηρεσίας σε αυτούς τους αρχάριους bloggers.

Μπορείτε εύκολα να χρεώσετε 5 έως 10 $ στους πελάτες σας για αυτό το πράγμα.

14. Τραβήξτε φωτογραφία με ορόσημα

Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα μέσω του Fiverr. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία που κρατά ψηλά μια πινακίδα που στέκεται δίπλα σε ένα ορόσημο της περιοχής σας. Ο πελάτης παρέχει αυτόν τον τύπο εργασίας ώστε να μπορούν να προωθήσουν την επιχείρησή τους μέσω αυτής της εικόνας.

15. Παίξτε παιχνίδια

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται λίγο παράξενο . Αλλά υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι στο Fiverr που αναζητούν κάποιον για να παίξει παιχνίδια μαζί τους.

Έτσι, αν σας αρέσει να παίζετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες και δεν σας πειράζει να παίζετε με έναν ξένο, τότε μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο για να κερδίσετε χρήματα παίζοντας παιχνίδια.


16. Καντε Μεταφράσεις

Κάντε μεταφράσεις , αν ξέρετε αυτή την εργασία πάντα θα υπάρχουν άνθροποι να ψάχνουν μεταφραστές

Προσοχή όμος η γλώσα στην οποια μεταφράζετε να την κατέχετε άριστα


17. Επεξεργασία video

Κάντε Επεξεργασία video , ειναι πολύ περιζήτητη ειδεικότητα , και πολοι youtubers θα αναζητήσουν της υπηρεσίες σας

Η γνώση και η κατοχή ενός επαγγελματικου η περισσότερων προγραμμάτων επεξεργασίας video ειναι απαραίτητη.


18. Εξόφυλα βιβλίων

Κάντε εξώφυλλα βιβλίων αν ξέρετε σχεδιασμό αν ξέρετε χειρισμό ειδικών προγραμμάτων για αυτή τη δουλειά είναι μία καλή ευκαιρία

Η κατοχή ενός η περισσοτέρων γραφιστικών προγραμμάτων επιβάλλεται για αυτή τη δουλειά


19. Συγγραφή Άρθρων

Αν τα πάτε καλά με το γράψιμο ξεκινήστε άμεσα

Η εγγαφή αρθρων στα αγγικά έχει περισσότερους δυνιτικούς πελάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου